• 瀏覽: 14,267
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
莫文蔚唱左首歌之後就走左,所以當晚根本就冇主理人,TVB都冇安排人代替有冇搞錯呀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-20 07:23 PM 發表

莫文蔚唱左首歌之後就走左,所以當晚根本就冇主理人,TVB都冇安排人代替有冇搞錯呀?
唔明點解張敬軒果晚唔去?傾唔店數?獅子開大口?

莫文蔚又係大hihi,又係唱完首歌就走,已經唔係第一次,tvb仲要俾面佢俾錢佢賺?人又唔係靚,歌又唔係唱得特別好,上次首呼吸有害令佢升上神枱,果首呼吸有害,俾是但一個唱都會紅架啦!

真心呼籲tvb,唔好再請莫文蔚啦!係咪tvb有野俾莫文蔚揸住,搞到俾莫文蔚撚左兩次TVB都無聲出呀?

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-21 10:42 AM 發表

莫文蔚又係大hihi,又係唱完首歌就走,已經唔係第一次,tvb仲要俾面佢俾錢佢賺?人又唔係靚,歌又唔係唱得特別好,上次首呼吸有害令佢升上神枱,果首呼吸有害,俾是但一個唱都會紅架啦!

真心呼籲tvb,唔好再請莫文蔚啦!係咪tvb有野俾莫文蔚揸住,搞到俾莫文蔚撚左兩次TVB都無聲出呀?
我見BILIBILI好BUY莫文蔚, 彈幕一面倒, 不過張佳添都講好似無人COACH CHANTEL咁, 決賽似無人駕駛人人跌WATT, 的確有問題

https://www.youtube.com/watch?v=UZSkPUP88FA
https://www.youtube.com/watch?v=ort2eZyZZ3Q

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
莫純粹係表演嘉賓

莫好似係錄影,唔係live 添

李克勤大陸有Job即走, 張敬軒接左手又唔黎, 莫文蔚唱完即走好似上TVB好難為佢咁.
佢地都系老屎忽, 知個節目唔系真系咁掂, 系吹出黎.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-21 02:14 PM 發表

李克勤大陸有Job即走, 張敬軒接左手又唔黎, 莫文蔚唱完即走好似上TVB好難為佢咁.
估唔到大台攪個真人比賽show都要衰收尾

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-21 02:14 PM 發表

全民個d就吹

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-21 10:42 AM 發表

所以話首歌正唔正比歌手重要得多! Eric kwok咪講囉,人際關係比唱功重要,關係好彈d好歌你唱,好易紅

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-21 02:15 PM 發表

所以即刻話出第二季, 比信息人知系幾咁成功.

引用:

我覺得係責任問題,如果張敬軒唔得閒就索性一集都唔好去,淨係上去坐兩個鐘頭都抽唔倒時間,講真佢地係香港會有幾忙呀。
莫文蔚係克勤揾既,但係如果又係冇時間到唱首歌就走不如唔好黎啦,搞到個節目好難堪呀。

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-21 02:15 PM 發表

其實可以叫番校長出黎,冇理由佢當日又咁熱心家下叫佢上黎坐下有幾難,如果志偉肯開聲,
講真,又冇演唱會開佢地一個二個身在香港有幾忙呀。

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-21 07:45 PM 發表

我覺得係責任問題,如果張敬軒唔得閒就索性一集都唔好去,淨係上去坐兩個鐘頭都抽唔倒時間,講真佢地係香港會有幾忙呀。
莫文蔚係克勤揾既,但係如果又係冇時間到唱首歌就走不如唔好黎啦,搞到個節目好難堪呀。
無錯!其實tvb都有責任,同張敬軒傾合作時,好心就傾到要佢做埋決賽啦!

另外莫文蔚,乜李克勤同佢好fd咩?真係睇唔出

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-21 07:53 PM 發表

無錯!其實tvb都有責任,同張敬軒傾合作時,好心就傾到要佢做埋決賽啦!

克勤早排做左莫文蔚演唱會嘉賓,估係克勤請佢去聲夢做嘉賓

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-21 07:53 PM 發表

李克勤係莫文蔚演唱會嘉賓,上面佢地有講到佢地過去,好似話以前係同公司,
我覺得英皇都衰,佢地幫張敬軒安排工作果陣冇考慮呢D問題既?
依家搞到好似班學員冇人要咁樣,比人踢黎踼去,搞到成件事好難堪。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]