• 瀏覽: 19,437
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
荃灣眾安街海壩街 櫥窗冇曬 勞力士刁陀 望入去入面都唔見有錶櫃 應該摺埋咗 櫥窗淨係擺曬啲鑽石金器 就算喺蟹貨嗰啲都冇

精選汽車
引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2021-7-20 08:29 PM 發表

荃灣眾安街海壩街 櫥窗冇曬 勞力士刁陀 望入去入面都唔見有錶櫃 應該摺埋咗 櫥窗淨係擺曬啲鑽石金器 就算喺蟹貨嗰啲都冇
而家間間都係咁

荃灣周X福已經沒有勞力士和刁。最近要去青衣。

周X福冇運動好耐

引用:
原帖由 七個深情的師兄 於 2021-7-21 12:12 AM 發表

周X福冇運動好耐
係連蟹貨都冇 一隻錶都見唔到

佢意思係無做AD?

據聞要迎接消費券大軍,所以乜錶暫時都要讓步

唔怪之得睇近期全新二手錶價火箭咁升!

間野一早應該收檔啦,反正行多幾步四x金仲似AD

引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2021-7-20 08:29 PM 發表

勞力士縮減AD規模

引用:
原帖由 dcdavid 於 2021-7-21 10:39 AM 發表

勞力士縮減AD規模
因為AD已經無利用價值,已成condom,直接搵錶佬出貨仲快捷方便,可以光明正大賣炒價,又可以賺埋AD果份

引用:
原帖由 3think 於 2021-7-21 11:20 AM 發表

你咪鳩吹啦,你比我都唔夠膽同二手錶佬/水貨錶佬買表又貴又個個都古古惑惑隻隻表都來歷不明除時中伏入手賊贓,入正宗AD買表完全放心又開心簡直係冇得比,AD無論環境氣氛都好好坐低慢慢揀慢慢試一路飲茶一路交流經驗完全係兩個世界
你所講嘅,四五年前就係

而家問題係,AD有貨賣?咪又係得一堆無人要嘅豬頭骨

真係入去睇都嘥時間

引用:
原帖由 河原町 於 21/7/2021 12:04 發表

你所講嘅,四五年前就係

而家問題係,AD有貨賣?咪又係得一堆無人要嘅豬頭骨

真係入去睇都嘥時間
最近問隻綠面金daydate, 正價+十蚊骨(行貨)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]