• 瀏覽: 32,352
  • 回覆: 278
  • 追帖: 2
本主題由 miss5 於 2021-7-21 06:29 PM 移動
引用:
原帖由 laisi2 於 2021-7-21 06:16 PM 發表

要甘樣賤賣現金券cap水,應該就快執
間間都做緊消費券優惠~就係做好前期吸引多啲客,之後方便去爭取果$5000消費券

熱賣及精選
中伏?

但D野貴hi到pk呢

HKtvmall啲嘢貴呢

引用:
原帖由 =大檸樂= 於 2021-7-20 11:49 PM 發表

7折買現金卷, 係抵的
本身佢啲嘢貴過出面兩成

引用:
原帖由 ericwon666 於 2021-7-21 07:09 PM 發表

本身佢啲嘢貴過出面兩成
謝謝資料, 我未幫襯過, 唔知佢d價

一毫都唔幫襯!唔會俾錢曱甴賺!

引用:
原帖由 呢個綠色腰部 於 2021-7-20 11:26 PM 發表

原本以為唔多人買,點知最後兩日咁多人搶住買~
同事打算買冷氣機,今日佢先話在HKTV mall 同款冷氣機都可以貴凶宅兩成

我自己都極少喺HKTV mall買野,一來覺得啲野貴,門檻又高,自取點都要買夠$200先免運費,上去揾款再去淘寶買都仲好過喺HKTV Mall買啦

引用:
原帖由 =大檸樂= 於 2021-7-20 11:49 PM 發表

7折買現金卷, 係抵的
睇黎就執

引用:
原帖由 tmchu007 於 2021-7-21 07:26 PM 發表

睇黎就執
應該唔會, 見佢生意好好

引用:
原帖由 呢個綠色腰部 於 2021-7-20 11:26 PM 發表

原本以為唔多人買,點知最後兩日咁多人搶住買~
間公司財政有問題?

先食頭水,買咗無得唔用,賺硬。

引用:
原帖由 呢個綠色腰部 於 2021-7-21 05:27 PM 發表

幫你check咗,無$3000左右,大部份都係$4380。如果你搵到$3000左右,可能係睇錯咗TCL P715舊型號50吋果部,或者係TCL P725 43吋果部

Price.com HK $4380
https://www.price.com.hk/product.php?p=504250

Yoho HK $4480
https://m.yohohongkong.com/zh_tw/product/49458-TCL-P725系列-50吋-4K-超高清-Android-電視-50P725-香港行貨
我家那部TCL 55吋都只系4000多,重要送一千多百佳禮券

曱甴店就多撚謝啦

引用:
原帖由 前往有盒子 於 2021-7-21 08:38 PM 發表

我家那部TCL 55吋都只系4000多,重要送一千多百佳禮券
Really? 我搵過TCL 55吋55P725 $4000都搵唔到,起碼都要$5000左右,係舊果部55吋 55P715先有$4000~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]