• 瀏覽: 32,571
  • 回覆: 50
  • 追帖: 2
本主題由 miss5 於 2021-7-21 06:29 PM 移動
引用:
原帖由 ono119394 於 2021-7-21 01:16 PM 發表

有伏。同恒大案情類似。祝好運

恒大賣樓,HKTVmall 網購,點類似呀?
恒大欠萬幾億,HKTVmall 每人最多3張$1500禮券,欠到幾多呀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 tongtong2047 於 2021-7-21 01:19 PM 發表

賊理得你買幾多大小通叱吃
通咩吃,明顯呢啲係佢安排食政府$5000消費券啦~~果到有360億,食到一成都笑呵呵

引用:
原帖由 tandom_2007 於 2021-7-21 01:49 PM 發表

因為VIP 95折果日入CODE 只可入一個,所以二選一!
唔出奇,麥當勞都只係每單只能入一個code~

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-7-21 03:08 PM 發表

點點綠&太興一早玩ed,$1000買1200
$1000先得$200!?食水咁深?
現在HKTVmall 買$350已經多$150
HKTVmall 現金券即係好抵喎~

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-7-21 03:38 PM 發表

視乎你係咪幫親開
咁又係,太興係$50券,可以分好多次用,平常去開就有so

隔離討論區~~今日最後一日,好多人排隊買

引用:
原帖由 estateman 於 2021-7-21 03:45 PM 發表

曱甴店買貴野
比維雞呃左
咁你俾$150我,我去其他平店買~

引用:
原帖由 前往有盒子 於 2021-7-21 04:52 PM 發表

朋友,呢部TCL只值3千多喳,大家可入去鄉土電器討論區問下。我部TCL 55  吋都系4千喳,擺明呃老人家吾識上網揾
幫你check咗,無$3000左右,大部份都係$4380。如果你搵到$3000左右,可能係睇錯咗TCL P715舊型號50吋果部,或者係TCL P725 43吋果部

[url=Price.com]Price.com[/url] HK $4380
https://www.price.com.hk/product.php?p=504250

Yoho HK $4480
https://m.yohohongkong.com/zh_tw/product/49458-TCL-P725系列-50吋-4K-超高清-Android-電視-50P725-香港行貨

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-7-21 05:30 PM 發表

詳情??
[url=bit.ly/2U8yztZ]bit.ly/2U8yztZ[/url]

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2021-7-21 05:37 PM 發表

大舖 最平這個價
叫再平 4000頭
要去香討電視板 找不死鳥joe哥先得
用$500coupon , 咪即係平咗$150,咪同這個價差不多

引用:
原帖由 組織網民殺黃畜 於 2021-7-21 06:03 PM 發表

佢地d米又漏氣,厠紙又穿窿,罐頭又凹,送貨時間又大範圍,所以要一次過買500元野,好老實講無著數,
除非你有d野長期買開知價岩價
又漏氣、又穿窿、又凹,但仍然係HKTVmall長期客戶?但作為長期客戶竟然又唔買$500 coupon ? 咁奇特?

引用:
原帖由 満大人 於 2021-7-21 06:05 PM 發表

只可以自取,送貨要加價
自取?
咪$200去O2O店攞,$500就免費送貨
剛好coupon 要買足$500,即係免費送貨~

引用:
原帖由 laisi2 於 2021-7-21 06:16 PM 發表

要甘樣賤賣現金券cap水,應該就快執
間間都做緊消費券優惠~就係做好前期吸引多啲客,之後方便去爭取果$5000消費券

引用:
原帖由 前往有盒子 於 2021-7-21 08:38 PM 發表

我家那部TCL 55吋都只系4000多,重要送一千多百佳禮券
Really? 我搵過TCL 55吋55P725 $4000都搵唔到,起碼都要$5000左右,係舊果部55吋 55P715先有$4000~~

引用:
原帖由 哪singh 於 2021-7-21 07:36 PM 發表

間公司財政有問題?
間間都因為消費券推出優惠,係咪間間都財政有問題?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]