• 瀏覽: 33,704
  • 回覆: 208
  • 追帖: 3
樣貌標緻的Yumi是一位中菲混血兒,童星時期的她已經擁有一雙大眼睛,十足美人胚子。現在年僅14歲的她,少女初長成,亭亭玉立的外表就被指是「翻版鍾嘉欣」,但曾經在節目裏透露自己是A0,沒有任何戀愛經驗,更直認有被男生追求,而且含羞承認自己是校花,相信Yumi憑着高挑的身形和出眾的美貌在校內都是一名風頭躉。

唔知爸爸定媽媽是菲律賓人?

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-7-21 11:02 AM 發表

樣貌標緻的Yumi是一位中菲混血兒,童星時期的她已經擁有一雙大眼睛,十足美人胚子。現在年僅14歲的她,少女初長成,亭亭玉立的外表就被指是「翻版鍾嘉欣」,但曾經在節目裏透露自己是A0,沒有任何戀愛經驗,更直認有被男生追求,而且含羞承認自己是校花,相信Yumi憑着高挑的身形和出眾的美貌在校內都是一名風頭躉。

https://m.youtube.com/watch?v=HAU5OxqX3cs

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-7-21 11:02 AM 發表

無線攪小朋友,冇眼睇

Yumi好能正

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-7-21 11:03 AM 發表

https://m.youtube.com/watch?v=HAU5OxqX3cs
真是很美

引用:
原帖由 畢菲達 於 2021-7-21 11:05 AM 發表

無線攪小朋友,冇眼睇
純欣賞角度

引用:
原帖由 @@愛似陳冠希 於 2021-7-21 11:09 AM 發表

Yumi好能正
很美

太細啦........年紀

追逐星月的拾荒者
引用:

個晚席上鏡頭,影到好似係佢
daddy?好似佢面形

引用:
原帖由 畢菲達 於 2021-7-21 11:05 AM 發表

無線攪小朋友,冇眼睇
矮仔偉想攪好耐
遲下可能又會借飲屎水扮醉行凶

引用:
原帖由 蟈雜大大 於 2021-7-21 12:27 PM 發表

矮仔偉想攪好耐
諗起藍潔瑛

校花好正常丫,佢話唔係校花先驚

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-7-21 12:35 PM 發表

諗起藍潔瑛
矮仔偉唔係人,精神病都攪

引用:

因此衛蘭幾Buy佢~

Hello !!!
引用:
原帖由 蟈雜大大 於 2021-7-21 12:27 PM 發表

矮仔偉想攪好耐
哈比偉有計之人。睇好佢搞到yumi 上手。

主題標籤 #鍾嘉欣
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]