• 瀏覽: 2,365
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
  雖然巴塞急需清洗球員以完成美斯以及幾位新援的註冊,但現實是,巴塞現在的清洗行動受阻了。

古天奴(Philippe Coutinho)、安迪堤(Samuel Umtiti)等該被清洗的球員仍然還在隊中,此外巴塞和馬體會互換基沙文(Antoine Griezmann)、沙奧尼古斯(Saul Niguez)的計劃也已失敗,而現在,又有一位球員表示不願意離開巴塞。

雖然近期有比夫韋治(Martin Braithwaite)將轉會白禮頓或者狼隊的傳言,但他的經理人表示,這位丹麥前鋒哪兒也不去。

比夫韋治的經理人表示:「馬田在世界上最偉大的球會踢球,在和最重要的教練之一工作。從第一天到現在,在上半場時間和為球會做出的貢獻方面,一切都超出期待。他會留下,他對現在的情況非常滿意。」

在歐國盃上,比夫韋治表現不錯,經理人表示:「他是歐國盃上表現最好的球員之一,數據統計令人無法置信。他會留在巴塞。

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13331276/1/20210721

啱喇,全部留隊+拒絕減薪

等簽咩人都註冊唔到

梅西無人要繼續做流浪X  

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
X代表咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-7-21 12:04 PM 發表

X代表咩?
問番你戰友啦

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-7-21 12:15 PM 發表

會唔會係自吹梅?
梅西簽咗約但註冊唔到
巴塞6冠都似

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-7-21 12:24 PM 發表

問番你戰友啦
你唔係我戰友喎西仔

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-7-21 12:30 PM 發表

你唔係我戰友喎西仔
https://www.discuss.com.hk/viewt ... 629495#pid535629495

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-7-21 12:33 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29914818&page=5&pid=535629495#pid535629495
我見你有講,你答唔到我?

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-7-21 01:01 PM 發表

我見你有講,你答唔到我?
我見佢問咋

😅😅😅

咁阿古路同迪比依家可不可以去第二隊?

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-7-21 01:36 PM 發表

咁阿古路同迪比依家可不可以去第二隊?
簽咗約應該唔得
但可以白逗人工

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-7-21 01:40 PM 發表

簽咗約應該唔得
但可以白逗人工
人哋依家知道你巴塞一定要清人
一定壓價啦

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-7-21 03:40 PM 發表

人哋依家知道你巴塞一定要清人
一定壓價啦
無理解僱晒班高薪囉

合約精神

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]