• 瀏覽: 11,002
  • 回覆: 136
  • 追帖: 3
樣靚,下邊係紅米白米飯,唔乾。
素肉係素食餐廳個啲質素,85分! 

附件

IMG_20210721_114809.jpg(361.73 KB)

2021-7-21 12:14 PM

IMG_20210721_114656.jpg(320.4 KB)

IMG_20210721_114604.jpg(431.32 KB)

熱賣及精選
素肉,不如直接食菜

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-7-21 12:17 PM 發表

素肉,不如直接食菜
有時轉下新意

好食

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-7-21 12:17 PM 發表

素肉,不如直接食菜
同意,同埋嗰個廣告啲咬字真係好有問題,成日聽成焗"瘦"豬扒飯

食菜有益d!
素食=油炸ga野,佢d肉,人地比咩素肉你食?
係經過加工,我食過素雞素鴨
整到似,係炸過果d腐竹,就係素鴨啦
根本食得多唔健康!
真係要健康!緊係食菜啦,最正宗ga素

引用:
原帖由 鳳凰嫣韻444 於 2021-7-21 12:14 PM 發表

樣靚,下邊係紅米白米飯,唔乾。
素肉係素食餐廳個啲質素,85分! 
查實,就算素豬肉,呢一兜飯熱量都好過高!橫豎差冇幾遠,16叔要堅豬扒食好過啦。。。

呃錢?無骨素豬扒!乜有D有骨素豬扒?

食過,麻麻地……

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-7-21 04:11 PM 發表

食過,麻麻地……
我嘅評價係:把鬼!

素食不嬲都係自欺欺人

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-21 04:02 PM 發表

查實,就算素豬肉,呢一兜飯熱量都好過高!橫豎差冇幾遠,16叔要堅豬扒食好過啦。。。
主要係有啲日子要持素,又要返工中午煮唔到,起碼有個選擇。當然亦可叫兩餸飯,叫菜都得。

very oily

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-21 04:02 PM 發表

support

可以一試!

主題標籤 #素食
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]