• 瀏覽: 11,399
  • 回覆: 79
  • 追帖: 6

試過用潔而亮同漂白水, 但都唔係太work

係咪我方法唔岩? 定係有其他清潔劑岩用?

熱賣及精選
你個花灑好dirty

你似發霉多D喎師兄…

用1:49漂白水,   浸濕啲紙巾/廁紙, 撻上去過一晚夜,     搞掂

睡覺前 剪條幼廁紙 廁紙放在發霉位置, 再在廁紙上落 1:20 漂白水

第2朝 掉張紙巾入馬桶

整時記著穿手套

這個世界沒有膠神,生活變得沒有快樂。
梳打粉+白醋+洗潔精?  

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-7-21 03:47 PM 發表

有幾處食咗入肉,漂白水都唔會得,神仙難救,
只有剷咗佢重新吱過膠。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
哇,原來樓上無一個人教樓主去雜貨店買支專用除霉菌既清潔劑,果然係香港人

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-7-21 03:47 PM 發表

漂白水 浸濕啲化狀紙, 紙巾/廁紙, 撻上去過一晚夜
漂白水不加水才得。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 組織網民殺黃畜 於 22/7/2021 01:27 發表

哇,原來樓上無一個人教樓主去雜貨店買支專用除霉菌既清潔劑,果然係香港人
因為漂白水已經做到,   無需要再畀錢買

生哂霉根入去啦😨
已入0.2-1mm,
清唔到了。

引用:
原帖由 組織網民殺黃畜 於 2021-7-22 01:27 AM 發表

除霉菌清潔劑廢廢地

引用:
原帖由 組織網民殺黃畜 於 2021-7-22 01:27 AM 發表

其實所謂除霉劑,只係強醶清潔劑,等同漂白水,都係一樣,有漂白水就唔使嘥錢買。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:

你呢啲咪俾廣告荼毒囉,乜叉都要專用,對下成份先啦

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!
果啲玻璃膠無得洗,撩走再唧過啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]