• 瀏覽: 34,666
  • 回覆: 330
  • 追帖: 2
莫文蔚有乜好?樣又唔靚,唱歌又唔好聽,但係個態度咁衰?上次拿完獎,都完場啦,都唔做埋ending就轉身入後台走人?

今次聲夢又係,上來唱首歌,都唔知做乜X!你話慈善節目上來唱首歌呼籲兩句走人就ok,而家係歌唱比賽,你嚮香港樂壇有什麼地位? 點解要你上來唱歌俾參賽者聽?

(佢得到台灣什麼女歌手獎關香港X事咩!)

可能你話,做之前已經傾約就係只係唱首歌,其他乜都唔使做。

好,咁我就奇怪,TVB點解要咁低聲下氣請佢上來淨係唱歌,其他野唔使做?你係天后嗎?

真係,TVB,希望你唔好再請佢來表演了!

各位ching認唔認同?

支持警察嚴正執法!
熱賣及精選
樣真係吾得了

大丈夫
性情如火
力拔山河
唱歌OK喎, 樣一向都係唔太得啦
用莫文蔚好過果啲乜嘢姜柒、苗乸、鵝乸一千萬倍啦屌

引用:
原帖由 arhon009 於 2021-7-21 05:06 PM 發表

你同班”妖”魔鬼怪比,莫文蔚當然好,但同正常人比,就仲有好多選擇呢!

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 arhon009 於 2021-7-21 05:06 PM 發表

x2

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-21 04:39 PM 發表

莫文蔚有乜好?樣又唔靚,唱歌又唔好聽,但係個態度咁衰?上次拿完獎,都完場啦,都唔做埋ending就轉身入後台走人?

今次聲夢又係,上來唱首歌,都唔知做乜X!你話慈善節目上來唱首歌呼籲兩句走人就ok,而家係歌唱比賽,你嚮香港樂壇有什麼地位? 點解要你上來唱歌俾參賽者聽?

好,咁我就奇怪,TVB ...
x2..莫文蔚棍吉..唱完歌即刻快閃完全冇心support星夢

唱歌好差

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-21 04:39 PM 發表

女拔出身

我覺得佢仲衰過Hana ( 菊梓喬 ),唱歌都唔知唱咩,連個樣都好古怪...........

佢去到大陸、台灣、東南亞,完全係歌后級人馬,一首《如果沒有你》風靡整個華語樂壇。只不過香港人唔識寶。同對Gem一樣。

莫文蔚入行至今發行超過30張專輯,參演50部電影以及舉行超過120場個人演唱會。她曾奪得中國大陸、香港、臺灣、韓國、新加坡等地所頒發的女歌手獎項,其中包括:金曲獎最佳國語女歌手

引用:
原帖由 kwantik_hui 於 2021-7-21 05:26 PM 發表

佢去到大陸、台灣、東南亞,完全係歌后級人馬,一首《如果沒有你》風靡整個華語樂壇。只不過香港人唔識寶。同對Gem一樣。

莫文蔚入行至今發行超過30張專輯,參演50部電影以及舉行超過120場個人演唱會。她曾奪得中國大陸、香港、臺灣、韓國、新加坡等地所頒發的女歌手獎項,其中包括:金曲獎最佳國語女歌手
Gem我又反而鐘意佢喎,真係唱歌好聽,又後生靚女

支持警察嚴正執法!
之前,完全未聽過佢唱歌,除左食神部戲。。。原來佢都係歌手?哈!果晚首歌,唔好聽。

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
有機會希望再係tvb睇到莫文蔚表演 經典國語歌或者呼吸有害就正

佢幾多年先出到一首好D既歌? 當正自己系天后級.

引用:

撐你~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
主題標籤 #莫文蔚
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]