• 瀏覽: 9,931
  • 回覆: 215
本主題由 yycrab 於 2021-7-22 04:39 PM 移動
https://std.stheadline.com/realt ... 在對撼-姚焯菲唱歌拍劇齊上否認父贈豪宅

對於有指TVB安排她們組女團硬撼MIRROR,Gigi說:「公司冇講過喎,組女團一齊玩會開心啲,但獨立發展又可以學習不同技能,各有各好,況且MIRROR是前輩,是學習對象,不存在對撼心態。」

滋滋原來又係鏡粉,
無辨法, 姜濤EDAN太靚仔,
滋滋咁樣講係咪想過 VIU

熱賣及精選
班老女人太太團咁惡
點都要就住講野

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
笑緊你老都唔知

笑左, 已經係老鏡 

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-7-21 05:14 PM 發表

笑緊你老都唔知
我FEEL到滋滋暗戀MIRROR,
不過吾知係暗邊一個

頂!文盲就唔好出帖喇!新聞入面邊度有咁講過呀?Gigi明寸緊班鏡佬係老餅喇!

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-7-21 05:22 PM 發表

頂!文盲就唔好出帖喇!新聞入面邊度有咁講過呀?Gigi明寸緊班鏡佬係老餅喇!
你吾明少女心事

等我嚟試吓翻譯火星文.........死開啦你班屎忽騎呢老妖怪....好似係咁!

野口天后要做低果個仔易如反掌。

支持組女團!!香港冇女團

暗寸緊佢哋老

有個叫Frankie尋日33歲生日!好心啦,仲扮後生

前輩?乜咁老咩。。。哈!塊鏡一撼就爛,算啦。

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
引用:
原帖由 由美女 於 2021-7-21 05:44 PM 發表

暗寸緊佢哋老

有個叫Frankie尋日33歲生日!好心啦,仲扮後生
佢成33歲
仲喺度扮CUTE

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2021-7-21 05:48 PM 發表

佢成33歲
仲喺度扮CUTE

https://cdn.hk01.com/di/media/images/2412516/org/daf75f7d890328bd78a278f89e9f91c7.PNG/3ZJUz6Q3CSD585LAjs5jfmv7onvrkByoib4EC4m-BAs?v=w1920
咪係囉,33唔係好老,但唔後生啦

主題標籤 #mirror #姜濤
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]