• 瀏覽: 16,350
  • 回覆: 182
串左好多,變得目中無人,成日黑口黑面......個格都西左

熱賣及精選
無呀,邊有

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:
原帖由 明太子11 於 2021-7-21 06:07 PM 發表

哇!講(作)到好似同班同學咁!

引用:
原帖由 明太子11 於 21/7/2021 06:07 PM 發表

又係啲詆譭post,你睇完佢今日個商演後訪問先再講啦!

佢個蝗樣一直都係死老豆嘅樣

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-7-21 07:37 PM 發表

佢個蝗樣一直都係死老豆嘅樣
你全家死晒仲要甩頭甩骨

引用:
原帖由 X__ANDY__X 於 2021-7-21 07:47 PM 發表

你全家死晒仲要甩頭甩骨
你全家生cancer,有錢無藥醫,日日生不如死,死無葬身之地

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-7-21 07:52 PM 發表

你全家生cancer,有錢無藥醫,日日生不如死,死無葬身之地
你全家有愛滋病想死都死唔到呀!陰公

引用:
原帖由 X__ANDY__X 於 2021-7-21 07:53 PM 發表

你老母全家有cancer想自殺死都死唔到呀!陰公

無chantel咁謙虛,
gigi攞左3個獎就串過碼頭古喱

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-7-21 07:56 PM 發表

你老母全家有cancer想自殺死都死唔到呀!陰公

引用:
原帖由 X__ANDY__X 於 2021-7-21 07:58 PM 發表

你老母全家有caner仲要cancer入閪,想死都死唔到呀!陰公

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-7-21 08:02 PM 發表

你老母全家有caner仲要cancer入閪,想死都死唔到呀!陰公

引用:
原帖由 X__ANDY__X 於 2021-7-21 08:03 PM 發表

提示:支持鍵盤翻頁左 右