• 瀏覽: 1,160
  • 回覆: 16

熱賣及精選
小學生對大學生👨🏿‍🎓

睇入球係唔錯

點解唔叫朗朗踼?

女足 d 天同地 水準 嚇親街坊,贊比亞女足 2 年前 仲 W 緊 無厘頭輸 15:0

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
引用:
原帖由 無憂無悔 於 2021-7-21 10:42 PM 發表

睇入球係唔錯
係呀

入3球那個 Barbra Banda, 打上海農商銀行女子足球隊

但個樣同身型... 成個男人來..........

又男扮女生去屈機??

引用:
原帖由 dhj 於 2021-7-22 02:31 發表

女足 d 天同地 水準 嚇親街坊,贊比亞女足 2 年前 仲 W 緊 無厘頭輸 15:0
非洲女人有幾多人有機會踢波.... 去到被人狂數係正常

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-7-22 04:39 發表

入3球那個 Barbra Banda, 打上海農商銀行女子足球隊

又男扮女生去屈機??

https://zambianfootball.co.zm/wp-content/uploads/2020/09/IMG_20200908_160653.jpg ...
男人來女子隊屈機

杜奧巴個妹,叫杜奧芭芭

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-7-22 04:39 AM 發表

又男扮女生去屈機??

https://zambianfootball.co.zm/wp-content/uploads/2020/09/IMG_20200908_160653.jpg ...
似男人係錯嘅

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-22 11:50 發表

似男人係錯嘅
唔係似,係值頭係男人

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-7-22 03:42 PM 發表

唔係似,係值頭係男人
你接受唔到 都冇辦法

引用:
原帖由 dhj 於 2021-7-22 02:31 AM 發表

公牛20幾年前都好犀利

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-22 15:43 發表

你接受唔到 都冇辦法
值頭係男人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]