• 瀏覽: 1,379
  • 回覆: 19
鼠女最好伴侶是甚麼生肖 ?

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015
熱賣及精選
引用:
原帖由 Esteem 於 2021-7-21 22:49 發表

牛,龍,猴

如果同龍結婚,生猴仔,變申子辰 三合。 或同猴結婚,生龍仔,又係申子辰三合

bit.ly/3du6Afw搵到就搵
HKID有三個9總數加埋9字,出生日期有三個9加埋9字,八字01甲子02乙丑算法加埋9字
地球上唯一 999三九閒人 , 改名都改唔到HKID,出生日期,八字. 上天注定,真炎黃子孫也
引用:
原帖由 rright9977 於 2021-7-21 11:27 PM 發表

牛,龍,猴

如果同龍結婚,生猴仔,變申子辰 三合。 或同猴結婚,生龍仔,又係申子辰三合
明白, 唔該師兄, 如果同豬仔結婚呢 ?

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015
引用:
原帖由 Esteem 於 2021-7-21 10:49 PM 發表

伴侶好唔好唔係睇生肖咁簡單,
就咁睇生肖,結婚後都可離婚,有第三者

引用:
原帖由 曹淫超 於 2021-7-22 08:59 AM 發表

伴侶好唔好唔係睇生肖咁簡單,
就咁睇生肖,結婚後都可離婚,有第三者
唔該師兄

睇生肖無用,要成個八字對盤。

其實睇生肖 好空泛
  師姐 有冇意中人 再睇下夾唔夾好過

其實睇生肖夾唔夾真係好深入民心,唔止係姻緣,連公司請人上司下屬夾唔夾都有人咁樣齋睇生肖,好似我公司另一部門阿頭新官上任,佢發覺同現任經理唔夾,然之後去問人同check人咩生肖,仲要係沖嘅,就同老細講要炒咗佢,然後個經理去咗第二個部門繼續發展,仲好過而家,個部門賺到盤滿缽滿,新官上任個阿頭個部門就冇咗個得力助手做經理幫佢做second in command

街外生肖點控制
仔女生肖控制到
凡事總會有用處
無用之用為上乘

南北開門窗方向
生肖相合都有用
你揀屋時屋揀你
屋會踢走唔夾人

HKID有三個9總數加埋9字,出生日期有三個9加埋9字,八字01甲子02乙丑算法加埋9字
地球上唯一 999三九閒人 , 改名都改唔到HKID,出生日期,八字. 上天注定,真炎黃子孫也
引用:
原帖由 Esteem 於 2021-7-21 10:49 PM 發表

過唔搭訕!樓主如果妳係壬子女就難搵意中人啦!

國家富足則知禮節,人得溫飽則知榮辱。
引用:

路過多口一句
樓主,齋睇生肖,鼠女緊係搵鷄仔啦,夫妻關係良好。

引用:
原帖由 Esteem 於 2021-7-21 11:40 PM 發表

明白, 唔該師兄, 如果同豬仔結婚呢 ?
冇人答你!
與豬同眠可以,但要小心第三者出現!

噉無盤既,十二生肖都系可能

引用:
原帖由 Esteem 於 2021-7-21 22:49 發表

一個推算出黎既完美組合

嫁大4歲猴男,  女25歲(虛歲)一定要生到鼠女,  29歲 一定要生到龍仔..

咁就出嫁從夫, 老來從子 都夾晒.. 又係一個 好 字..

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30070114&page=1&pid=538409089#pid538409089

呢個 formula , 以一個女人黎計, 即係要 25歲(虛歲), 之前結成婚, 25歲生女,  29歲,  再生仔,  老公係要大四歲, 仲要係 25%機會成功

未計之前最大難關, 25歲前嫁得出.. 肯生女..   

如果到37歲 先至博, 就係 37歲先生女, 41歲再生仔.. 古代就真係文水D, 現代先有科技方法可補救...

所以古代, 乜野父母之命, 決定點娶點嫁, 就係咁解...

........

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]