• 瀏覽: 9,270
  • 回覆: 111
  • 追帖: 3
36歲貨車司機,工商管理高級文憑+ 護理員牌照。

三年前人工三萬,問過想轉行,但都轉唔到。
現時手持幾個穩定客源,但每個月要返7-10日通頂。

現在人工約$37000,想搵4萬以上人工
求推薦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 根佬 於 2021-7-21 11:19 PM 發表

求推薦。
使乜轉行
可以再通多幾晚頂,咁就有四雞

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-7-21 11:34 PM 發表

使乜轉行
可以再通多幾晚頂,咁就有四雞
冇客冇得佢通

貨車司機3萬up收入,呃邊個,大把勁工都係below 20k,你當自己好高級咩,不過工商管理又真係幾叻

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-7-22 02:55 AM 發表

貨車司機3萬up收入,呃邊個,大把勁工都係below 20k,你當自己好高級咩,不過工商管理又真係幾叻
請問工商管理+識揸貨車……有乜化學作用?

引用:
原帖由 根佬 於 2021-7-21 11:19 PM 發表

求推薦。
37000 又少左D
我做小販賣 二手奶罩都 50000蚊個月啦
紅日休息
朝10晚4
你做唔做 ??

引用:
原帖由 Doctor-X 於 2021-7-22 03:27 AM 發表

37000 又少左D
我做小販賣 二手奶罩都 50000蚊個月啦
紅日休息
朝10晚4
你做唔做 ??
吹太大冇人信㗎,500蚊個月就有你份

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-7-22 03:09 AM 發表

請問工商管理+識揸貨車……有乜化學作用?
工商管理係精英,唔洗揸貨車

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-7-22 03:31 AM 發表

工商管理係精英,唔洗揸貨車
工商管理係精英?
二三十年前就係,
唔G又扮四條,好心你啦,扮工專家。

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-7-22 03:36 AM 發表

工商管理係精英?
二三十年前就係,
唔G又扮四條,好心你啦,扮工專家。
工商管理就係精英,我就係四條

每個月剩低的二十個通頂,拿十個八個通頂去做的士咯。差4000蚊過四萬。

真,轉行啲嘢又要重新學過

引用:
原帖由 西部花花裙 於 2021-7-22 04:16 AM 發表

每個月剩低的二十個通頂,拿十個八個通頂去做的士咯。差4000蚊過四萬。
都過唔到,仲要做死

引用:
原帖由 kentsoi101811 於 2021-7-22 07:59 PM 發表

真,轉行啲嘢又要重新學過
堂堂工商管理人才

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]