• 瀏覽: 17,801
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 大叔的愛 於 2021-7-21 11:25 PM 發表

希望Windy唔好對呢個做馬節目咁上心
雖然係唔公平 但唔好咁老實
14個都係做陪襯 推gigi上位
唉,網絡詐騙層出不窮,總係有啲無腦弱智低能嘅人會信仲post出來以為自己好欖醒有獨家資料,咪又係豬頭丙

熱賣及精選
引用:
原帖由 supperdisk 於 2021-7-21 11:59 PM 發表

佢犯了娛樂圈大忌!
個節目咁垃圾根本唔值得參加😌😌😌班o靚仔o靚妹全部都好克人憎!我就好討厭佢地!冇料扮4條又蝦蝦霸霸!冇家教兼冇禮貌仲唔識尊重人!正垃圾!😒😒😒

妖TV 打手點解成日咁關心TVB
係咪有病

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-7-21 11:35 PM 發表

如果段嘢係真嘅,佢就唔識撈,黎緊冇運行
雖然系
但吾系講出口
睇奪金排位就個
滋滋頭位
Chantel yumi第二排

各位妖民, 打完飛機好返過去妖版, 門口果邊!

引用:
原帖由 505249341 於 2021-7-22 12:36 AM 發表

雖然系
但吾系講出口
睇奪金排位就個
滋滋頭位
Chantel yumi第二排
真係組團都係做陪襯角色姐,不如自己向外闖,方皓玟都紅到攞我最喜愛女歌手啦。以Windy唱功簽出面唱片公司實紅到,況且依家俾TVB封殺唔會死,許牙醫就係例子!

跟紅頂白是做人道理。你紅人地都會捧你!好正常啫!你做老闆會同錢作對?

引用:
原帖由 真正一野耗盡 於 2021-7-22 12:45 AM 發表

跟紅頂白是做人道理。你紅人地都會捧你!好正常啫!你做老闆會同錢作對?
對方紅都係因為靠打壓其他人先上到位姐,機會根本唔平等,Gigi Chantel Archie未比賽已經有得solo表演,從頭到尾當其他參賽者陪襯咋!

祝前程似錦

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-7-22 12:21 AM 發表

擺到明有心玩9人!俾我都嬲啦!😒😒😒
如果真人咁講,係佢自己蠢。

人捧人既圈,話之你本身識飛,遊戲從來都唔係咁玩。

油漆華泥明著褲成邊個識唱歌?
古天樂識做戲咩?

香港垃圾娛樂圈,講實力架咩

好撚假,又做假新聞,一陣又比人拉

用Windy個名開個戶口講乜都得,點知係咪真人,呢度之前都有個炎明熹扮本尊啦。

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 12:52 AM 發表

古天樂識做戲咩?

所以咪咁憎個支支lo! 仲要扮窮!個首沒有你還是愛你本來已經高音嫁啦,高兩個key根本就唔好聽!tvb又要windy 唱!其實佢冇走音已經好叻!個有錢女好明顯係驚左個支支啲勢力啦咁撐佢!一睇就知個有錢女係唔夠支支把炮唔夠佢有錢啦!仲有咁多人講到佢好似梅艷芳轉世咁😑😑😑梅姐先冇咁賤😒😒😒

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 12:52 AM 發表

古天樂識做戲咩?

依家鬧TVB觀眾就like爆㗎啦!
觀眾like爆自然就有人氣跟住紅!
193咪紅左囉😂
陳自瑤一個眼神都紅左啦!
好似鄧佩儀呢D乖乖女唔識表達不滿反而容易俾人投閒置散。
做人要有個性,有個性自然有魅力,先會有支持者!
逆來順受呢套已經過左時啦!

大姐呀!商家都會搵當紅的人去買廣告架啦!你值錢係人都搖你啦!娛樂圈人紅走音也沒有問題啦!on9

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]