• 瀏覽: 17,820
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 gouki1234 於 2021-7-22 12:56 AM 發表

用Windy個名開個戶口講乜都得,點知係咪真人,呢度之前都有個炎明熹扮本尊啦。
真人嚟,fans group入面發語音驗證過

熱賣及精選
引用:
原帖由 四歲就識打飛肌 於 2021-7-22 12:23 AM 發表

最憎里個三色台 麥都內定 之後扮野做場show 呃市民 做電視做到咁 冇良心 太現實….
講到內定,你以為妖台冇?
全民造猩 好多有實力既都贏唔到,你認為點解?🙄🙄

引用:
原帖由 kuwait 於 2021-7-22 01:10 AM 發表

咁我又冇聽過非走不可,我冇睇聲夢😌😌😌不過睇怕佢都係俾人玩多嫁啦!😏😏😏鬼叫你又窮又唔係官二代咩?根本唔應該參加tvb😌😌😌
你真係笑L死人,冇睇過聲夢,又知道佢唱得好過Gigi同Chantel ? 連佢唱非走不可都唔知😂😂

曱甴功課都唔做,呢度聽啲果度作啲,妄想症發作特登走入黎造謠,係咪連登悶得濟?🙄🙄

佢應唔應該參加tvb都唔到你管,至少佢都賺左知名度同一班學員既友誼,仲有咁多明星導師教佢地,真係獲益良多,好多人都恨唔到😏😏

做唔做馬你都唔夠人唱啦

搵人改個名叫windy就係佢呀?呢個真係曱甴慣性套路

引用:
原帖由 湊莉久 於 2021-7-22 01:48 AM 發表

搵人改個名叫windy就係佢呀?呢個真係曱甴慣性套路
自己入fans group睇下就知係唔係真

呢次的確係佢講錯野,唔需要盲撐

引用:
原帖由 LucisDraco 於 2021-7-22 01:53 AM 發表

自己入fans group睇下就知係唔係真

呢次的確係佢講錯野,唔需要盲撐
有咩講錯呢? 先學好中文啦

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-22 01:35 AM 發表

Windy支持Gigi攞冠軍㗎,話內定應該係指Chantel姐,Archie唱得好過Chantel咁多都入唔到最後兩強。
講真Windy都唔稀罕同Chantel組女團啦,Chantel vocal咁廢成日走音,又肥跳舞又核突,之前仲試過扮病no show勁無品!
唔識中文唔好出來出醜,成段邊有講內定? 老足吹有個譜

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-7-22 02:14 AM 發表

有咩講錯呢? 先學好中文啦
ok

真心希望tvb高層好似你中文造詣咁高

其實佢唱歌技巧好高

一將功成萬骨枯。

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2021-7-22 01:38 AM 發表

你真係笑L死人,冇睇過聲夢,又知道佢唱得好過Gigi同Chantel ? 連佢唱非走不可都唔知😂😂

曱甴功課都唔做,呢度聽啲果度作啲,妄想症發作特登走入黎造謠,係咪連登悶得濟?🙄🙄

佢應唔應該參加tvb都唔到你管,至少佢都賺左知名度同一班學員既友誼,仲有咁多明星導師教佢地,真係獲益良多,好多人都恨唔到😏😏
我冇特登去聽windy, 不過支支真係麻麻地,有錢人仲差😒😒😒windy唱歌技巧係好既,14歲係好難有咩感情,但佢係最有potential既一個😌😌😌

引用:
原帖由 大叔的愛 於 2021-7-21 11:25 PM 發表

希望Windy唔好對呢個做馬節目咁上心
雖然係唔公平 但唔好咁老實
14個都係做陪襯 推gigi上位
呢啲whatapp對話嘢 好易整架 唔係又信呀
黃絲失業真係好得閒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]