• 瀏覽: 17,802
  • 回覆: 13
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-7-21 11:43 PM 發表

佢係唱得差喎
佢唱得好過支支同有錢女,只係俾人玩😏😏😏

熱賣及精選
引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2021-7-22 12:12 AM 發表

windy係差喎,唔好搵野賴啦
下,要windy高兩度唱沒有你還是愛你,根本就係玩9人啦!佢已經唱得好好!個支支先係連一個高音都上唔到lo😒😒😒又係全部痴線😒😒😒證明冇錢冇後台唔好入tvb😌😌😌

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 12:18 AM 發表

低能先信真人會咁蠢咁講囉
擺到明有心玩9人!俾我都嬲啦!😒😒😒

引用:
原帖由 supperdisk 於 2021-7-21 11:59 PM 發表

佢犯了娛樂圈大忌!
個節目咁垃圾根本唔值得參加😌😌😌班o靚仔o靚妹全部都好克人憎!我就好討厭佢地!冇料扮4條又蝦蝦霸霸!冇家教兼冇禮貌仲唔識尊重人!正垃圾!😒😒😒

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 12:52 AM 發表

如果真人咁講,係佢自己蠢。

人捧人既圈,話之你本身識飛,遊戲從來都唔係咁玩。

油漆華泥明著褲成邊個識唱歌?
古天樂識做戲咩?

香港垃圾娛樂圈,講實力架咩
所以咪咁憎個支支lo! 仲要扮窮!個首沒有你還是愛你本來已經高音嫁啦,高兩個key根本就唔好聽!tvb又要windy 唱!其實佢冇走音已經好叻!個有錢女好明顯係驚左個支支啲勢力啦咁撐佢!一睇就知個有錢女係唔夠支支把炮唔夠佢有錢啦!仲有咁多人講到佢好似梅艷芳轉世咁😑😑😑梅姐先冇咁賤😒😒😒

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2021-7-22 01:07 AM 發表

同Gigi唱沒有你還是愛你已經聽得出分野,
之後唱自己唔擅長既音域既非走不可明顯揀錯歌,
最後就真係非走不可😎😍

Anyway,整條訊息黎做假唔難~
曱甴最鍾意造謠搞分化積仇恨~🙄🙄
咁我又冇聽過非走不可,我冇睇聲夢😌😌😌不過睇怕佢都係俾人玩多嫁啦!😏😏😏鬼叫你又窮又唔係官二代咩?根本唔應該參加tvb😌😌😌

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-22 01:08 AM 發表

所以Windy醒目女,知道離開TVB大把前途,以聲夢參賽者身分過檔一定紅硬,好似Mirror咁可以代言國際品牌Gucci,到時賺到笑!
唉,其實viu都係有內定既,不過冇tvb咁垃圾咁睇人地家底!啲參賽者冇咁有錢或者冇李生咁有錢唔敢出聲,所以咪冇咁過份lo! 星夢哩班唔可愛既小朋友令我睇到啲比賽有幾咁不知所謂😒😒😒

引用:
原帖由 taitai987 於 2021-7-22 01:12 AM 發表

垃圾返去妖版同你老世階歌玩啦
咁講真李生又真係有錢捧人,唔洗靠捧富二代官二代賺錢!tvb最緊要係搵個有錢老細照住,冇錢點拍好戲?😌下下捧哩啲騎呢怪,遲早執啦!

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2021-7-22 01:38 AM 發表

你真係笑L死人,冇睇過聲夢,又知道佢唱得好過Gigi同Chantel ? 連佢唱非走不可都唔知😂😂

曱甴功課都唔做,呢度聽啲果度作啲,妄想症發作特登走入黎造謠,係咪連登悶得濟?🙄🙄

佢應唔應該參加tvb都唔到你管,至少佢都賺左知名度同一班學員既友誼,仲有咁多明星導師教佢地,真係獲益良多,好多人都恨唔到😏😏
我冇特登去聽windy, 不過支支真係麻麻地,有錢人仲差😒😒😒windy唱歌技巧係好既,14歲係好難有咩感情,但佢係最有potential既一個😌😌😌

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2021-7-22 01:38 AM 發表

你真係笑L死人,冇睇過聲夢,又知道佢唱得好過Gigi同Chantel ? 連佢唱非走不可都唔知😂😂

曱甴功課都唔做,呢度聽啲果度作啲,妄想症發作特登走入黎造謠,係咪連登悶得濟?🙄🙄

佢應唔應該參加tvb都唔到你管,至少佢都賺左知名度同一班學員既友誼,仲有咁多明星導師教佢地,真係獲益良多,好多人都恨唔到😏😏
友誼哩part真係笑死人😂😂😂不過參加下都好既,其實哩個世界就係咁恐怖!早啲知道冇咩唔好😌😌😌

引用:
原帖由 2016hk 於 2021-7-22 07:30 AM 發表

黃人世界只係灰色,難怪上到法庭,個個都話有情緒病
根本場比賽就係黑色😂😂😂灰色都比佢白😌😌😌仲要又係個垃圾森美,佢成日睇啲欺凌人既劇情都坐視不理,正一廢柴😒😒😒

引用:
原帖由 nbslast 於 2021-7-22 07:34 AM 發表

you are right, 走音天后冠軍,.係人都不滿
根本場比賽由頭到尾都唔係真心揀人才!純粹捧啲有家底既有錢人,仲攪星夢2,我就唔信有人去參加😂😂😂

引用:
原帖由 車站等人 於 2021-7-22 08:25 AM 發表

無睇就狗噏下當真…你返歸啦
咁造星幾季參賽者都話造馬…
成班疑似男人係到哭哭啼啼…鬧劇咁~
咁tvb係犀利嫁,我真係冇睇造星,星夢只係睇YouTube,仲要只睇熱門既一,兩個,我都發現有問題!成班睇咁耐都讚到個支支上宇宙,都唔知你地班人點睇野?又收左人打手費? 嘥氣啦~呢班人請幾多打手都紅唔起😏😏😏

引用:
原帖由 西九橙色黑頭 於 2021-7-22 09:39 AM 發表

你都 on9  有埸一齊唱同一首歌沒有你還是愛你 明顯gigi唱得好過佢 
支支明顯好唔掂🤭🤭🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]