• 瀏覽: 17,893
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
Fake news

熱賣及精選
佢犯了娛樂圈大忌!

嘩~Viu嗰面無人睇🤭要過嚟TVB依邊落廣告?!😂

求其改個名叫windy就信? 你show埋個電話號碼先啦

Mirror果隊組合係唔係玩屎FU果隊?我真心唔識果隊人近日新聞好多講有個男係基唔知堅定流.現在好亂呀個畫面出曬來人形蜈蚣組合......

引用:
原帖由 大叔的愛 於 2021-7-21 11:25 PM 發表

希望Windy唔好對呢個做馬節目咁上心
雖然係唔公平 但唔好咁老實
14個都係做陪襯 推gigi上位
擬似妖TV一哥開腔回應

姜濤:
「X佢老X,成隊組合其實賣我一個,但係又要分十二份,益晒嗰十一條X樣,花姐又食水深,其實我算係廉價勞工,冇x意思,真係心淡,唔x想做,聽說隔離台《聲夢2》開始報名,我準備過檔!!

樓主個ID 相當有可疑, 

上面段野算係中性, 唔算係鬧緊TVB , 

相對其他學員, TVB 對WINDY 已經唔係最差果個, 起碼派過佢出戰香港回歸大SHOW

windy係差喎,唔好搵野賴啦

如果聽歌咁聽,我真係最唔鍾意佢呢種鋼線聲
聽得好辛苦
好似濱崎步咁

低能先信真人會咁蠢咁講囉

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2021-7-22 12:12 AM 發表

windy係差喎,唔好搵野賴啦
下,要windy高兩度唱沒有你還是愛你,根本就係玩9人啦!佢已經唱得好好!個支支先係連一個高音都上唔到lo😒😒😒又係全部痴線😒😒😒證明冇錢冇後台唔好入tvb😌😌😌

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-7-21 23:29 發表

好快去隔離台
咁仲衰, 噁到臭都冇人知.

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 12:18 AM 發表

低能先信真人會咁蠢咁講囉
擺到明有心玩9人!俾我都嬲啦!😒😒😒

最憎里個三色台 麥都內定 之後扮野做場show 呃市民 做電視做到咁 冇良心 太現實….

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]