• 瀏覽: 6,903
  • 回覆: 83
  • 追帖: 2
精選汽車
依條肥仔都算起身起得快喎~食過吓夜粥🤔

要怪就怪假死車.

幾好笑

有死車爬頭都要留意交通情況、唔係有死車就大晒

26自己柒就柒啦,片主係逆線,但如26轉入來本身條線有死車呢?

引用:
原帖由 subming 於 2021-7-22 01:22 AM 發表

有死車爬頭都要留意交通情況、唔係有死車就大晒
佢已經留意左啦,慢車過,當時逆線係冇車,一見26已經即停。

怪就怪啲違泊撚,響安扮聽唔到,關人撚事,話佢仲大撚晒。

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 02:22 AM 發表

有啲重特登停係巴士線,巴士站同轉灣位
阻住哂條路

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 02:22 AM 發表

鬼叫你當時吾報警咩。由原告變被告。自己揀嘅。不好給違泊車走啊,等差佬來抄違泊人牌咯。不怕衰,就怕沒人陪。

引用:
原帖由 MATCHER 於 2021-7-22 03:55 AM 發表

有啲重特登停係巴士線,巴士站同轉灣位
阻住哂條路
職業司機最鍾意停係行人過馬路口

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
50/50

泊路邊果架唔使賠,因為佢違泊

引用:
原帖由 西部花花裙 於 2021-7-22 03:55 AM 發表

鬼叫你當時吾報警咩。由原告變被告。自己揀嘅。不好給違泊車走啊,等差佬來抄違泊人牌咯。不怕衰,就怕沒人陪。
你有冇揸車?傻傻地,周街都係咁,你行幾條街報一次警,等警察來趕車先走呀?

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-7-22 06:37 AM 發表

你有冇揸車?傻傻地,周街都係咁,你行幾條街報一次警,等警察來趕車先走呀?
傻吾傻,就真吾知道啦。下次你上庭,幫手問下法官咯。

肥仔姓賴!
算吧啦六師弟

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]