• 瀏覽: 932
  • 回覆: 13
今日同個朋友食飯,  佢已經係剩女  40+  ,  事業很好,感情空白 ; 

佢樣貌普通,但我識佢個陣,大家好好感情,性格相近,但我個陣窮到燶,事業普通, 佢根本無騷我, 只係悶個陣揾我食飯睇戲, 我即係佢觀音兵,後來佢同我講有條仔追佢,條仔全身名牌,名校畢業,  AE gold card...

咁我梗係收皮,  ............之後亦無再聯絡.

前兩日係街撞番, 差d認不出來(其實係佢認我先),  但個樣殘晒   老晒,雖然唔肥,但髮線向上, 皮膚鬆弛 ,  我諗佢已經補左好多化妝品........

你選擇人, 人亦同選擇你.

我有d執身彩感覺.

熱賣及精選
樓主連40+剩女都溝唔到?真可悲

大陸仲有大把你選

成陣酸味,同上班一族有咩關係?

現職HR同事,堅守Employee Oriented守則,守護同事權益,保衛HR名聲,向垃圾HR同行說不!
西西分身???

女人需要愛情滋潤,
佢耐冇拍拖個人自然會殘.

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2021-7-22 10:55 AM 發表

女人需要愛情滋潤,
佢耐冇拍拖個人自然會殘.
拍拖先會殘,俾條仔日又搞夜又搞

大陸都未必好, D女人事業心重就好難相處

引用:
原帖由 山葵包 於 2021-7-22 12:10 AM 發表

今日同個朋友食飯,  佢已經係剩女  40+  ,  事業很好,感情空白 ; 

佢樣貌普通,但我識佢個陣,大家好好感情,性格相近,但我個陣窮到燶,事業普通, 佢根本無騷我, 只係悶個陣揾我食飯睇戲, 我即係佢觀音兵,後來佢同我講有條仔追佢,條仔全身名牌,名校畢業,  AE gold card...

前兩日係街撞番, 差d ...
應該失戀啦才那麼沒有精神吧。

引用:
原帖由 pleati88 於 2021-7-22 11:12 AM 發表

拍拖先會殘,俾條仔日又搞夜又搞
大錯特錯.
性大把益處.

求其喺GOOGLE查對女性好處:
降低血壓更好的免疫系統更好的心臟健康,可能包括降低患心髒病的風險提高自尊減少抑鬱和焦慮性慾增加立即、自然地緩解疼痛更好的睡眠增加與性伴侶的親密程度生理和情緒上的整體壓力減輕

引用:
原帖由 山葵包 於 2021-7-22 12:10 AM 發表

關你義事

佢條渠可能塞咗, 你去通通佢

你仲認得佢,但佢已經唔認得你。佢好彩都未定。

引用:

咸豐年嘅嘢就無謂提喇!正如電咩咩科域tar瑪紋鍵自己冇料,靠關係rejoin,打茅波空降去佢太太嘅dept做dept head,極力破壞人哋幫佢打落嘅江山,將dept變成自己做假Audit升職嘅呃錢工具,褫奪QA team原有嘅training job比完全冇能力嘅「自己人」開條training team,扶植「垃圾」幫自己撐場,班有能力嘅QA就淪為做roadshow嘅「企街」,陰公!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]