• 瀏覽: 780
  • 回覆: 22
如題

熱賣及精選
問題係而家仲有邊個大品牌會搵tvb/星夢人拍廣告?

殺他死。殺蟲劑。殺滅曱甴。哈!

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
床褥, 訓個好覺發個好夢.

老人院!

補習社(我要知點解, 唔要死背爛背)
discuss.com.hk(好耐冇落廣告)

Hello !!!
陽光:劇本都有:ChaNtel 喑戀archiE但見到佢同windy 好失落,好彩有好姊妹gigI yumI送上擰檬茶安慰-邊度都有陽光

有興趣想知 chantel 要幾耐時間先有 chanel 廣告,硬係覺得只係時間問題

Gigi 時裝品牌! 音嚮品牌! 化妝品! .......
Yumi 運動品牌! 化妝品! 青年服裝品牌! .......
Chantel 飲品品牌! 零食品牌! 青年服裝品牌!  ......

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mymelody0505 於 2021-7-22 12:46 AM 發表

如題

附件

20210722_f7cdc799c85e717bf6f7tIHiGNTJjEsO.png(492.32 KB)

2021-7-22 02:21 PM

20210722_aae6e65e29823d4a014enMv1O2DkxGAp.png(667.68 KB)

2021-7-22 02:21 PM

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
隔離台老人組合,有好多老人廣告
真係好難同佢哋鬥

condom廣告,用完即棄

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
引用:
原帖由 gpoint2 於 2021-7-22 03:46 PM 發表

condom廣告,用完即棄
節哀順變

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:
原帖由 mymelody0505 於 2021-7-22 12:46 AM 發表

如題
M巾

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]