• 瀏覽: 7,133
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
冇計, 死忍

熱賣及精選
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-7-22 11:21 AM 發表

要方法一定要付出,
人地酒店你冇權控制。
間酒店好似係李+誠., 唔知有無記錯

引用:
原帖由 領遵班子 於 2021-7-22 11:22 AM 發表

你一係買咗間酒店
或者搬屋
抽中碩門唔好走啦, 難得屯馬線開通咁興奮
樓主比起好多香港人 已經好好彩
少少光, 買過塊窗簾啦

引用:
原帖由 B-HJI 於 2021-7-22 11:24 AM 發表

禮義廉個區議員未走,叫佢去睇下囉,呢D民生嘢都唔做佢地連忠誠廢物都唔係的啦
啲議員就最like搵呢D "成功爭取"熄燈黎交社區報告
試下比個訊息佢睇下佢理唔理你囉

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-7-22 10:57 AM 發表

岩岩係wtsapp group同班街坊都講緊,
原來好多人都受害, 間酒店晚晚都好多人住
著晒燈已經好光, 但天台有盞燈仲光
拉埋窗簾都搞唔掂, 可以點搞???

寫信去投訴? 定搵區議員??
或者TB咩係平靚正既選擇???
扯開少少, 樓主個手機影光又影得幾靚
真係睇得出"光"既感覺!!!

引用:
原帖由 水過鴨背 於 2021-7-22 11:06 AM 發表

TB? 請問係咩?
真係好pure 好true, 唔知咩係TB 真係好脫俗無被淘寶荼毒
唔好知咁多淘寶係絕對好事!

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-7-22 11:19 AM 發表

但唔想有D咁厚既窗簾布
清潔保養又多一舊野
唔知有無酒店既人可以反映下
次次洗窗簾都好難乾
拎去乾洗仲貴過淘寶買個套新既

引用:
原帖由 海島原始的師兄 於 2021-7-22 11:28 AM 發表

環保署

光汚染
呢位ching最清醒!! 我岩岩都google 左!

環境保護署顧客服務中心於二零零二年正式投入服務。中心提供多項電話服務,巿民只須透過熱線電話 2838 3111,便可獲得環保署各項服務及最新的資料,包括污染投訴、查詢服務及行業環保支援服務。中心本着以客為本的目標,致力提供最佳的服務,協助市民及業界解決污染問題。
服務範圍
顧客服務中心的職員曾受專業訓練,即時回應客戶的查詢要求,務求確保每宗個案都令顧客滿意。
污染投訴
市民可致電本顧客服務中心,舉報環境污染問題。
一般的污染投訴包括如下︰
  1. 不適當處理建築廢物
  2. 異味惡臭,煙霧及其他空氣污染物滋擾
  3. 工業商業的噪音滋擾及在限制時間內的建築噪音
  4. 非法排放污水
  5. 不適當處理化學或禽畜廢物
  6. 不適當處理電子廢物
  7. 光滋擾
  8. 其他污染問題

引用:
原帖由 海島原始的師兄 於 2021-7-22 11:28 AM 發表

環保署

光汚染
睇見好唔舒服, 但又唔知點算好

引用:
原帖由 Akeem 於 2021-7-22 03:20 PM 發表

住屋選擇很多啊。
無眼睇

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-7-22 03:20 PM 發表

帶埋老婆仔女,阿公阿婆一齊係門口哭~~~晚晚光到瞓唔到
單身, 只有我孤單一個人去哭求

引用:
原帖由 有冇收到息怒 於 2021-7-22 03:55 PM 發表

抽中碩門唔好走啦, 難得屯馬線開通咁興奮
樓主比起好多香港人 已經好好彩
少少光, 買過塊窗簾啦
其實都幾開心, 因為去屯門線都係5分鐘
都幾鐘意碩門邨

引用:
原帖由 觀陰 於 2021-7-22 03:58 PM 發表

扯開少少, 樓主個手機影光又影得幾靚
真係睇得出"光"既感覺!!!
街坊借圖黎 唔係我影架

引用:
原帖由 觀陰 於 2021-7-22 04:01 PM 發表

呢位ching最清醒!! 我岩岩都google 左!

環境保護署顧客服務中心於二零零二年正式投入服務。中心提供多項電話服務,巿民只須透過熱線電話 2838 3111,便可獲得環保署各項服務及最新的資料,包括污染投訴、查詢服務及行業環保支援服務。中心本着以客為本的目標,致力提供最佳的服務,協助市民及業界解決污染問題。
服務範圍
顧客服務中心的職員曾受專業訓練,即時回應客戶的查詢要求,務 ...
好清楚! 唔該曬, 我打去問下

可以投訴光污染的

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]