• 瀏覽: 15,565
  • 回覆: 9
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 wanelee 於 2021-7-22 11:02 AM 發表

真係愈黎愈正,長短髮都carry到,跳舞又正唱歌又掂,身型fit到漏油,有冇人覺得佢先係Super girl最正嗰個?
正?
睇佢個廣告,個鼻又假,成身排骨,真係SG最唔掂嗰個

熱賣及精選
引用:
原帖由 wanelee 於 2021-7-22 11:02 AM 發表

真係愈黎愈正,長短髮都carry到,跳舞又正唱歌又掂,身型fit到漏油,有冇人覺得佢先係Super girl最正嗰個?
以前覺得heidi yanny好樣
近排睇反而人妻先最平均最順眼

引用:
原帖由 januarywong 於 2021-7-22 05:02 PM 發表

我覺得cheronna都唔差,佢比較走型格路線,未必吸到馬甩佬,不過係super girl中係有實力
呢排睇廣告,有條女幾省鏡,原來就係人妻

反而heidi第一睇最靚,但佢有啲哨牙
Yanny就好似太呆,唔夠搶鏡

引用:
原帖由 januarywong 於 2021-7-22 05:02 PM 發表

我覺得cheronna都唔差,佢比較走型格路線,未必吸到馬甩佬,不過係super girl中係有實力
佢五官四正其實幾甜,只係衰太大隻

引用:
原帖由 lionking9 於 2021-7-22 05:14 PM 發表

以前覺得佢同Heidi外型最吸引。但Aka樣子越來越不自然,瘦到全無美感,像有厭食症,難明瘦身廣告咁樣出街,效果負面🥺🥺
意見一致

嗰你瘦身廣告,個鼻個假體假到嚇死人

引用:
原帖由 lionking9 於 2021-7-22 05:14 PM 發表

以前覺得佢同Heidi外型最吸引。但Aka樣子越來越不自然,瘦到全無美感,像有厭食症,難明瘦身廣告咁樣出街,效果負面🥺🥺
SG無乜成績,但顏值真係算高
路遙知馬力,反而所謂隊最假最醜

引用:
原帖由 pharmaceutics88 於 2021-7-22 05:48 PM 發表

你有嘢嘛,咁瘦嘅人塊面會多肉成咁? 佢無打嘢我先唔信囉。
個鼻太貪心要左大碼即岀事

引用:
原帖由 海島可愛的魚蝦 於 2021-7-22 05:50 PM 發表

佢個瘦身產品廣告~恐怖到呢~
最可笑係個代言人本身飢民咁,就講到好似食咗你隻野先瘦到咁

引用:
原帖由 leung1505 於 2021-7-22 06:01 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=JylxgAmHE98&ab_channel=SuperGirls

出道時已經係咁
唔通劉德華又打平果肌咩
咁個鼻又關唔關劉華事?

引用:
原帖由 leung1505 於 2021-7-22 06:01 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=JylxgAmHE98&ab_channel=SuperGirls

出道時已經係咁
唔通劉德華又打平果肌咩
咁咪證明執過先岀道囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]