• 瀏覽: 15,827
  • 回覆: 174
  • 追帖: 1
蘇皓兒正D

熱賣及精選
引用:
原帖由 wanelee 於 2021-7-22 04:20 PM 發表

識打扮啫,個個藝人愈大都愈唔同樣架啦
五官冇變?

附件

o3ktS5K.jpg(51.43 KB)

2021-7-22 04:55 PM

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-7-22 04:49 PM 發表

以前覺得heidi yanny好樣
近排睇反而人妻先最平均最順眼
我覺得cheronna都唔差,佢比較走型格路線,未必吸到馬甩佬,不過係super girl中係有實力

以前覺得佢同Heidi外型最吸引。但Aka樣子越來越不自然,瘦到全無美感,像有厭食症,難明瘦身廣告咁樣出街,效果負面🥺🥺

本來係

引用:
原帖由 januarywong 於 2021-7-22 05:02 PM 發表

我覺得cheronna都唔差,佢比較走型格路線,未必吸到馬甩佬,不過係super girl中係有實力
跟以前九餅女一樣,外型最不起眼嘅Kary反而仲多發展機會。

引用:
原帖由 januarywong 於 2021-7-22 05:02 PM 發表

呢排睇廣告,有條女幾省鏡,原來就係人妻

反而heidi第一睇最靚,但佢有啲哨牙
Yanny就好似太呆,唔夠搶鏡

引用:
原帖由 lionking9 於 2021-7-22 05:21 PM 發表

跟以前九餅女一樣,外型最不起眼嘅Kary反而仲多發展機會。
真實力派,聽講造星4搞全女班,支持佢上去做嘉賓,多啲出鏡

見佢都有出新歌,單飛之後搵到自己方向,希望佢愈做愈紅
https://topick.hket.com/article/3007343/【逐步拾回自己】吳嘉禧歌以自身經歷作靈感 改名簽新公司重新出發【有片】?fbclid=IwAR2gMgC-JwY3rbc-_-0UOD2hONLDIrVRe3YV0CBxsUrFD-0wgaiLT0OD7Aw

引用:

佢五官四正其實幾甜,只係衰太大隻

引用:
原帖由 Avan_chan 於 2021-7-22 12:51 PM 發表

蘋果肌太硬太膠
咁都叫膠? 冇野呀?
明明就係化妝化出黎

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-7-22 05:33 PM 發表

佢五官四正其實幾甜,只係衰太大隻
所以唔岩走靚妹風,佢宜家金毛短髮look型好多,單飛之後無束無縛,唔洗迫住走靚妹風

個廣告好惡頂

唔得啦.

引用:
原帖由 leung1505 於 2021-7-22 05:34 PM 發表

咁都叫膠? 冇野呀?
明明就係化妝化出黎
你有嘢嘛,咁瘦嘅人塊面會多肉成咁? 佢無打嘢我先唔信囉。

佢個瘦身產品廣告~恐怖到呢~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]