• 瀏覽: 2,685
  • 回覆: 21
當年特朗普出命令是禁止日本,韓國,台灣,買芯片比中國,
但美國企業可受權買比中國.
美國佬想做獨市
華為主要任務是5G通訊基建,
幫中國稱霸未來電訊業.

熱賣及精選
引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-7-22 11:58 AM 發表

9月15日消息,據外媒最新報道稱,英特爾9月15日後將無法爲華爲提供處理器,而AMD、高通、聯發科、臺積電等也都面臨同樣的問題,這也是之前美國升級禁令的要求,即限制華爲取得使用美國軟件、技術與設備生產的芯片,除非獲得特殊許可。該禁令將於今年北京時間9月15日生效。9月 ...
上年新聞,樓主老人痴呆又發作!

引用:
原帖由 7號玻璃鞋 於 2021-7-22 06:38 PM 發表

五毛又會走出嚟"堅決反對!"
曱甴漢奸見到大陸被制裁就心涼

引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-7-22 11:58 AM 發表

9月15日消息,據外媒最新報道稱,英特爾9月15日後將無法爲華爲提供處理器,而AMD、高通、聯發科、臺積電等也都面臨同樣的問題,這也是之前美國升級禁令的要求,即限制華爲取得使用美國軟件、技術與設備生產的芯片,除非獲得特殊許可。該禁令將於今年北京時間9月15日生效。9月 ...
咁英特爾有無話,唔賣比華為仲有邊個買家?

如果咁樣可以打壓到,美國老同大陸斷交,大陸咪可以滅亡囉

😂😂😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 7號玻璃鞋 於 2021-7-22 06:38 PM 發表

五毛又會走出嚟"堅決反對!"
唔會啦。

佢地等住睇,

咁英特爾唔賣比華為仲有邊個買家?

如果咁樣可以打壓到,美國老同大陸斷交,大陸咪可以滅亡囉

😂😂😂😂😂😂😂😂

現代版的八國聯軍,再次一齊對付中國,中國人加油。

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-7-23 09:28 AM 發表

你條西毛仲出黎柒?成年前嘅舊聞呀白痴仔!
因為條契弟柒性難改吖嘛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]