• 瀏覽: 1,536
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
well, 夠哂濃taste,正!
well, 吃時用fork壓落蝦head,D膏標哂出嚟,撈埋D飯食一流

well, 上面仲有兩督痰

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
So nice😎, must be delicious👍

引用:
原帖由 velocirapta 於 2021-7-22 12:29 PM 發表

So nice😎, must be delicious👍
thank you

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
次次望到呢啲痰都唔明點解鬼佬要整啲咁嘅嘢

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-7-22 12:40 PM 發表

我都唔明,d痰好噁心......😵

not enough

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-7-22 12:40 PM 發表

好多女士喜歡

引用:
原帖由 newcome 於 2021-7-22 12:51 PM 發表

好多女士喜歡
其實我未食過
請問啲泡泡係咩味道

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-7-22 12:51 PM 發表

其實我未食過
請問啲泡泡係咩味道
lemon cream

引用:
原帖由 newcome 於 2021-7-22 12:55 PM 發表

lemon cream
OIC

汁撈飯應該好正

引用:
原帖由 newcome 於 2021-7-22 12:51 PM 發表

好多女士喜歡
你D痰?

別人笑我太瘋顛,我笑他人看不穿,不見美人如入墓,無波無馬怎生存!
引用:
原帖由 jackgbh 於 2021-7-22 01:09 PM 發表

汁撈飯應該好正
蝦湯煮咗飯先,之後再加汁

引用:
原帖由 kwansiu2007 於 2021-7-22 01:12 PM 發表

你D痰?
都係㗎

引用:
原帖由 chargeurs 於 2021-7-22 12:50 PM 發表

not enough
this is part of a 5 course dinner

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]