• 瀏覽: 10,106
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
該食藥了

熱賣及精選
第一,根本佢哋都無話過組女團,就算真係組女團,任何一個人一話唔玩咁咪兩個唱囉,之前香港都有好組合有咁嘅情況出現過啦,再唔係咪個別獨立發展囉,佢哋本身就獨唱出身,有乜所謂啫

隔離台真係冇乜人留意咩, 不如樓主出啲mirror動態比人討論下?

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-22 01:30 PM 發表

係人都知Chantel本身有錢女,做歌手只係賺錢買花戴,屋企人唔俾玩隨時都可以退出離開,勁無職業道德。
如果Yumi、Gigi同佢組女團,分分鐘俾佢搞到隨時解散,所有心血白費。
而且Windy唔玩,做陪襯既人就會變左係Yumi,到時Yumi企埋Chantel隔離成個助手咁無人理,真係好慘!
你,唔係妖粉咩,突然關心丅BB,
Mirror 班老餅呢,死Q咗咩,你

好冇道德 姐

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-7-22 02:23 PM 發表

有錢女=無職業道德? 窮家女=有職業道德? 咩邏輯?
佢以為窮家女為錢冇底線 🤣

人地有錢 可以照顧自己 
唔洗你養佢 關你撚事 

V粉成日睇TVB真係比佢哋吹燃脹

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-22 01:30 PM 發表

係人都知Chantel本身有錢女,做歌手只係賺錢買花戴,屋企人唔俾玩隨時都可以退出離開,勁無職業道德。
如果Yumi、Gigi同佢組女團,分分鐘俾佢搞到隨時解散,所有心血白費。
而且Windy唔玩,做陪襯既人就會變左係Yumi,到時Yumi企埋Chantel隔離成個助手咁無人理,真係好慘!
樓主好似好唔抵得人哋屋企有錢,都未合就唱衰人,你係GIGI啲打手

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-7-22 02:23 PM 發表

有錢女=無職業道德? 窮家女=有職業道德? 咩邏輯?
好靚

引用:
原帖由 mcyu05 於 2021-7-22 14:09 發表

樓主出完一個又一個帖,真係好得閒喎。待業中?
佢係專業分化員, 兼Viu職業打手.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-22 03:22 PM 發表

佢係專業分化員, 兼Viu職業打手.
妖人如烏蠅

引用:
原帖由 airhei 於 2021-7-22 01:37 PM 發表

你鏡粉好驚咩,又抹黑
哈哈哈

長崎武銀

淨係7月22號你已經出左3個post 唱聲夢
短短數日已經10數個post 係tvb

大佬呀,你唔好咁痴線啦

附件

Screenshot_20210722_152225_com.huawei.browser.jpg(63.4 KB)

2021-7-22 03:24 PM

毒果 2.0 又散播謠言! 國安要跟進了!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]