• 瀏覽: 10,108
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
係人都知Chantel本身有錢女,做歌手只係賺錢買花戴,屋企人唔俾玩隨時都可以退出離開,勁無職業道德。
如果Yumi、Gigi同佢組女團,分分鐘俾佢搞到隨時解散,所有心血白費。
而且Windy唔玩,做陪襯既人就會變左係Yumi,到時Yumi企埋Chantel隔離成個助手咁無人理,真係好慘!

附件

78DC13FC-BE00-4F5B-AB3D-8B956FCC7242.jpeg(41.83 KB)

2021-7-22 01:30 PM

51346C08-CF6E-470B-8D59-104BD92F887D.jpeg(39.01 KB)

2021-7-22 01:30 PM

熱賣及精選
你鏡粉好驚咩,又抹黑

樓主出完一個又一個帖,真係好得閒喎。待業中?

達加斯
有錢女=無職業道德? 窮家女=有職業道德? 咩邏輯?

附件

20210722_f7cdc799c85e717bf6f7tIHiGNTJjEsO.png(492.32 KB)

2021-7-22 02:23 PM

20210722_aae6e65e29823d4a014enMv1O2DkxGAp.png(667.68 KB)

2021-7-22 02:23 PM

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
瘤主不要放氣治療

又係呢條妖人嘅度煽風點火

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-22 13:30 發表

係人都知Chantel本身有錢女,做歌手只係賺錢買花戴,屋企人唔俾玩隨時都可以退出離開,勁無職業道德。
如果Yumi、Gigi同佢組女團,分分鐘俾佢搞到隨時解散,所有心血白費。
而且Windy唔玩,做陪襯既人就會變左係Yumi,到時Yumi企埋Chantel隔離成個助手咁無人理,真係好慘!
今朝咪問咗你開一個反TVB嘅post收幾多錢囉,又唔答人,驚畀稅局追稅呀?

癈人講癈話

一砌自己幻想,睇吓醫生!快!

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-22 01:30 PM 發表

嘩!你一定係有水晶球啦!有無幫自己睇下幾時中六合彩呀?

1個月, 3個月, 半年後.
睇下仲Keep到幾多人氣先講啦.

引用:
原帖由 airhei 於 2021-7-22 01:37 PM 發表

你鏡粉好驚咩,又抹黑
未必 ... 你睇叉妹琳 , 玩左幾年咪又唔玩

唔會

贏了經驗,沒有輸尊嚴
有錢唔係罪呀

夠鐘食藥啦

主題標籤 #姚焯菲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]