• 瀏覽: 1,736
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
昨天同家姐又去飯堂食飯,今餐好好彩又食到牛肉飯。今次落單時真係可以做到走飯底了,之前少飯都做唔到。剩牛肉送上枱幾大碟,另一個飯少咗,兩個人分來食都係多咗些。但起碼不用再浪費食物,好開心。任食區和飲品區的嘢次次一樣,不寫了,自己睇相吧。

順手比多次鯖魚走飯定食套餐大定睇,小食、生果等真係一模一樣的。

之前講過如食到這個飯唔再寫,但係上次寫拉麵時見有留言話香港邊有平嘢食,$71兩個下午茶重想點等。我只能講,我去這裡食午飯,可以食足三小時,還要在銅鑼灣。價錢最平$38(牛肉飯要撞彩才食到),貴少少都係$48(煎鯖魚定食),定食是不用加一。這裡定食套餐包任食區二份一食物、一款飲品和一款甜品。就算唔食小食,剩係食個餐加生果都食到飽一飽。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
熱賣及精選
夠平

唔錯唔錯抵一食

引用:
原帖由 海灣花花獅子 於 2021-7-22 03:44 PM 發表

夠平
謝謝收看並留言。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
引用:
原帖由 門外難吃的鼓手 於 2021-7-22 03:48 PM 發表

唔錯唔錯抵一食
謝謝收看並留言。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
引用:
原帖由 細寶B 於 2021-7-22 01:51 PM 發表

昨天同家姐又去飯堂食飯,今餐好好彩又食到牛肉飯。今次落單時真係可以做到走飯底了,之前少飯都做唔到。剩牛肉送上枱幾大碟,另一個飯少咗,兩個人分來食都係多咗些。但起碼不用再浪費食物,好開心。任食區和飲品區的嘢次次一樣,不寫了,自己睇相吧。
順 ...
牛飯,正斗啊!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-22 03:52 PM 發表

牛飯,正斗啊!
最喜歡這個,比吉吉好好多。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
引用:
原帖由 細寶B 於 2021-7-22 01:51 PM 發表

之前講過如食到這個飯唔再寫,但係上次寫拉麵時見有留言話香港邊有平嘢食,$71兩個下午茶重想點等。我只能講,我去這裡食午飯,可以食足三小時,還要在銅鑼灣。價錢最 ...
寶B,好抵食

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-7-22 05:52 PM 發表

寶B,好抵食
BO師姐,這個真係好抵食,這個餐牌食咗8個月了,希望還有排食啦。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
引用:
原帖由 細寶B 於 2021-7-22 06:00 PM 發表

BO師姐,這個真係好抵食,這個餐牌食咗8個月了,希望還有排食啦。
咁穩定既餐牌,又平又正,要多幫趁。水果好新鮮。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-7-22 06:03 PM 發表

咁穩定既餐牌,又平又正,要多幫趁。水果好新鮮。
希望長食長有啦,我自己就兩星期一次,但家姐已經食到厭了。
西瓜最甜,有時有火龍果都幾好。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
果然平靚正

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-7-22 06:22 PM 發表

果然平靚正
謝謝收看並留言。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
牛肉冇進步比較乾,魚比較給引。

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-7-22 07:22 PM 發表

牛肉冇進步比較乾,魚比較給引。
對,不像是肥牛比較韌,但量多。魚是好些的,皮和肉再脆些就更好。
但這個價錢,是值得一食再食。

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]