• 瀏覽: 6,690
  • 回覆: 48
有冇人知邊間簽左!

熱賣及精選
引用:
原帖由 比錢 於 2021-7-22 03:40 PM 發表

有冇人知邊間簽左!
返大陸問啦

呢度香港嚟

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-22 03:42 PM 發表

返大陸問啦

呢度香港嚟
咁你米比$Now囉

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-22 03:42 PM 發表

返大陸問啦

呢度香港嚟
想問下你每月比$睇Now洗吾洗眾籌

引用:
原帖由 比錢 於 2021-7-22 03:40 PM 發表

有冇人知邊間簽左!
Now tv 呀

引用:

有冇人知邊間簽左!
上年係PP體育?

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。
愛奇藝
愛奇藝體育對外宣布與英超聯盟正式達成合作,成為英格蘭足球超級聯賽中國大陸及澳門地區獨家新媒體轉播平台,將全程直播2021/22—2024/25四個賽季英超聯賽的全部賽事。

引用:
原帖由 比錢 於 2021-7-22 03:50 PM 發表

想問下你每月比$睇Now洗吾洗眾籌
李黃瓜就黎要訓棺材 , 比定NOW差唔多可以做帛金

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 網紅球王 於 2021-7-22 04:17 PM 發表

愛奇藝
愛奇藝體育對外宣布與英超聯盟正式達成合作,成為英格蘭足球超級聯賽中國大陸及澳門地區獨家新媒體轉播平台,將全程直播2021/22—2024/25四個賽季英超聯賽的全部賽事。
_ 訊玩完架啦?

香港睇到大陸台咩?

唔使講9成去鴨記買咩盒啦😬

廣東體育台有英超睇!

之前返大陸泵骨睇過直播

活在當下
引用:
原帖由 S.K 於 2021-7-23 12:42 AM 發表

_ 訊玩完架啦?
PP睇肉本身5.6億英鎊簽3年英超獨家版權 , 上年疫情蘇0玩唔掂之後解約 , 企鵝執雞一年1000萬美金

咪鬼睇啦 依家5大 行行企企 質數只係好過你同我  恰下唔識踢波既人都得既 上屆英超一場都無睇 今年cut埋now 好似跟莊家即場指揮踢咁 睇黎嘥錢

引用:
原帖由 網紅球王 於 2021-7-23 01:10 AM 發表

PP睇肉本身5.6億英鎊簽3年英超獨家版權 , 上年疫情蘇0玩唔掂之後解約 , 企鵝執雞一年1000萬美金
咁即係企鵝今年直播?

引用:
原帖由 網紅球王 於 2021-7-22 04:17 PM 發表

愛奇藝
係吾係堅架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]