• 瀏覽: 1,037
  • 回覆: 52
如題
大家真係唔好玩交友apps同埋去交友公司,尤其係男仔,我自己係中年男,自己條件和工作環境關係識唔到女友,咁就試下玩下交友apps 啦 點知 唔係識到話幫你買股票,就識到叫你去做facial,一係就叫你上網課金俾佢,無個正常,然後錢又俾左,人又識唔到,我玩的apps係singxx同埋sweetrxxx,佢哋會用方法等你用錢Join佢,例如有一大堆女仔加你,但你要俾左錢先睇到佢寫乜,俾左錢後,你只會體會到有幾假,佢問 你的理想情人係點,你認為乜野係浪漫等由假帳戶發出既訊息,仲有如用信用咭俾錢仲大獲,因為就算響Google play取消左訂購,係完全無用的,一定幫你繼續續會,之後聯絡客服唔會有人幫到你,所以勸大家不要上當。不過女仔響交友apps係免費的,試唔試 自己決定啦!但都要好小心。交友公司的事例唔係我本人 係我朋友 我朋友加左lovestrxxx,半年計劃,上去交錢時大約用左8千 半年,話會點幫你,點知交錢後 惡夢開始,他要求的條件完全無,換來既係一堆無興趣既人,仲要個女仔都話佢知自己交左幾萬蚊,次次唔係介紹電車男,又係有精神病男,俾我感覺直情過份,勸大家唔好太天真諗住俾錢一定識到,這些係我的分享,你地信就信,唔信可以試下。

熱賣及精選
我參加婚介所俾人呃左兩萬

引用:
原帖由 mamei2013 於 2021-7-23 02:27 PM 發表

如題
大家真係唔好玩交友apps同埋去交友公司,尤其係男仔,我自己係中年男,自己條件和工作環境關係識唔到女友,咁就試下玩下交友apps 啦 點知 唔係識到話幫你買股票,就識到叫你去做facial,一係就叫你上網課金俾佢,無個正常,然後錢又俾左,人又識唔到,我玩的apps係singxx同埋sweetrxxx,佢哋會用方法等你用錢Join佢,例如有一大堆女仔加你,但你要俾左錢先睇到佢寫乜,俾左錢後, ...
多謝樓主的分享!
新丁剛註冊,第一篇就睇到你的貼,受用!

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-23 05:01 PM 發表

我參加婚介所俾人呃左兩萬
佢收左錢冇介紹異性比你?

介紹左兩個
唔掂
無再浪費時間

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 09:50 AM 發表

介紹左兩個
唔掂
無再浪費時間
發現好多言過其實貨不對版
話係大學教授但其實只係學店教書

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 09:53 AM 發表

最要命戴個尿布質地嘅口罩
唔係特首派個隻

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 09:53 AM 發表

咁一定係架啦,即係幫商品賣廣告一樣,梗係有咁大吹到咁大

唔信嗰間嘢嘅描述陳述
無謂嘥時間

coffee meet同唔知邊間我都有玩過
一堆騙子

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 10:47 AM 發表

一堆騙子
一個話買機票冇錢一個叫我收禮物

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 10:48 AM 發表

一個話買機票冇錢一個叫我收禮物
收咩禮物呀?

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 10:47 AM 發表

一堆騙子
交友apps係信唔過

引用:
原帖由 影雪 於 2021-7-26 11:18 AM 發表

收咩禮物呀?
話扣關叫你畀錢嘅禮物囉

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-7-26 11:19 AM 發表

話扣關叫你畀錢嘅禮物囉
初相識就要你拎錢出黎既九成九都係騙子

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]