• 瀏覽: 13,553
  • 回覆: 461
  • 追帖: 1
我全家一致奧運睇TVB!

熱賣及精選
Now 、 Viu 有幾高質呀? Now 、Viu TV公然支持違反國安法的節目、藝人與拍攝隊團,默許散播反社會的概念,viutv不可留低,必須取締

好過人妖台一班Viu活雞、MK曱甴拍基佬劇!

一班Viu活雞又出嚟9吹,返上海街企啦!

曱甴淨係識做呢啲網絡打手,曱甴無法想像搞TVB有報應!

引用:
原帖由 directlywriter8 於 2021-7-23 03:09 PM 發表

Now 、 Viu 有幾高質呀? Now 、Viu TV公然支持違反國安法的節目、藝人與拍攝隊團,默許散播反社會的概念,viutv不可留低,必須取締

好過人妖台一班Viu活雞、MK曱甴拍基佬劇!

一班Viu活雞又出嚟9吹,返上海街企啦!

曱甴淨係識做呢啲網絡打手,曱甴無法想像搞TVB有報應!

其實我想問下, VIU 邊忽黃?

TVB最多專業評述,唔通睇歌星講咩?依家體育定睇小鮮肉姐?不過其實30歲都唔係小鮮肉,梳個韓仔頭就扮後生……

引用:
原帖由 freedomstrike0 於 2021-7-23 02:56 PM 發表

我全部朋友抵制TVB

引用:
原帖由 樓下珍貴的象棋 於 2021-7-23 15:00 發表

睇香港開電視同ViuTV播奧運 , 唔睇無綫
話之你唔睇, 冇人在乎.

引用:
原帖由 26chris 於 2021-7-23 19:03 發表

我全部朋友抵制TVB
我全部朋友都好憎Viu.

其實睇邊個台都冇乜所謂,不過見到do姐同一班所謂嘅體育精英個個都六七十歲真係吸引力不大。
VIU 有Keyman,強尼,陳嘉倩等旁述吸引得多

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-7-23 07:10 PM 發表

我全部朋友都好憎Viu.
我班親朋好友全部吊柒無線電視

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-7-23 07:13 PM 發表

其實睇邊個台都冇乜所謂,不過見到do姐同一班所謂嘅體育精英個個都六七十歲真係吸引力不大。
VIU 有Keyman,強尼,陳嘉倩等旁述吸引得多
TVB真是無唒後生女主持🤣

睇TVB方便D, 台又多D.

引用:
原帖由 26chris 於 2021-7-23 19:13 發表

我班親朋好友全部吊柒無線電視
我全部親朋戚友都鄙視Viu.

引用:
原帖由 26chris 於 2021-7-23 07:15 PM 發表

TVB真是無唒後生女主持🤣
游嘉欣21歲, 可能系3台最後生女主持.

引用:
原帖由 freedomstrike0 於 2021-7-23 02:56 PM 發表

你全家得一個電視可以唔一致咩

香港最後一個米杜士堡死硬fans!!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]