• 瀏覽: 7,012
  • 回覆: 87
+9
本主題由 hyunjung 於 2021-9-13 05:05 PM 移動
雖然MIRROR成員良莠不齊,好多都其貌不揚,俾香討網民鬧爆係人妖gay佬,但當中都有勁高質既成員,唔應該俾人盲反。
提起MIRROR,大部分人或者淨係識姜濤,最多再加埋Anson, Edan, Ian, 但查實最靚仔既一定係男神Frankie陳瑞輝
佢甚至靚仔到比賽時落淚的一幕,被網民稱為「神之眼淚」,十分經典。

不過因為Frankie明草有主,所以人氣先及唔上姜濤。

Viutv有咁高質既男藝人,相較之下,TVB班中年大叔就失色不少,難以吸引觀眾。
好彩,TVB現役都仲有班算後生靚仔有潛質既男藝人可以勉強一戰,如果肯俾多D機會,應該不至於完敗。

1.周嘉洛
周嘉洛應該算係現時TVB最有前途既男藝人。
雖然佢麻麻地靚仔,但係勝在演技好,有個人魅力,人氣勁高,好多網民都好希望佢可以過檔ViuTV發展。
所以TVB應該好好珍惜佢,俾多D機會佢擔正做男一,等觀眾可以多D機會欣賞佢既精湛演出,唔好埋沒人才。

2.吳偉豪
吳偉豪雖然靚仔,但可惜演技麻麻。
而隨著佢浴室玩鳥視頻曝光,形象變差左好多,人氣大跌,星途幾乎玩完!

3.丁子朗
丁子朗作為香港先生都算後生靚仔,不過性格略嫌太過細佬唔夠成熟穩重,難以獨當一面,無乜大將之風。

4.容天佑
容天佑演技喺一眾新人入面算唔錯,戲份雖少但都可以令人留下深刻印象。
奈何無後台完全唔受捧,仲做緊奀星無乜人識。
個人認為如果TVB肯俾機會佢出演重戲份重要角色,佢絕對有能力爆出上位!

5.張馳豪
聲夢出身既Aska外形都算ok,觀眾緣唔錯。
最近聲夢學員爆紅多左好多機會,能唔能夠成功上位就睇個人造化!

佢有冇 呂狗安 咁淫賤爛賓周?
🤭

最靚仔係ak

你個妖打手真得閒, 咁都叫靚仔, 你做打手可以專業D嗎?

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-7-23 09:16 PM 發表
最靚仔係ak
Frankie靚仔好多

咁都叫靚仔...... 個樣咖厘啡到呢.....

你搵呢5個,點夠砌?

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-23 09:01 PM 發表
雖然Mirror成員良莠不齊,好多都其貌不揚,俾香討網民鬧爆係人妖gay佬,但當中都有勁高質既成員,唔應該俾人盲反。
提起Mirror,大部分人或者淨係識姜濤,最多再加埋Anson, Edan, Ian, 但查實最靚仔既一定係男神Frankie陳瑞輝。
其實成班都係乳臭未乾的細路

引用:
原帖由 凪想 於 2021-7-23 09:01 PM 發表
雖然Mirror成員良莠不齊,好多都其貌不揚,俾香討網民鬧爆係人妖gay佬,但當中都有勁高質既成員,唔應該俾人盲反。
提起Mirror,大部分人或者淨係識姜濤,最多再加埋Anson, Edan, Ian, 但查實最靚仔既一定係男神Frankie陳瑞輝。
職業打手,無需討論

如果馮盈盈向frankie發姣博人氣,唔知點

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2021-7-23 09:28 PM 發表
你搵呢5個,點夠砌?
無辦法啦,呢5個已經算ok㗎喇。
除非Frankie過檔姐,但人地不屑加入TVB。

引用:
原帖由 海島地獄羊羊 於 2021-7-23 09:33 PM 發表

職業打手,無需討論
我都想知好耐,其實佢有無錢收

引用:
你漏咗Anson Kong.

妖tv打手真係好勤力

我要阿凡

提示:支持鍵盤翻頁左 右