• 瀏覽: 5,663
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
小朋友真係要睇下,點解睇波要睇球技而唔係睇肌肉,馬勒當拿完美示範

影片來源:https://www.instagram.com/reel/CRRlOw3FvTr/?utm_medium=copy_link

熱賣及精選
一個當代球王
盤傳射要樣樣皆精
肥馬,美斯就係表表者

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-7-24 06:11 AM 發表

一個當代球王
盤傳射要樣樣皆精
肥馬,美斯就係表表者
佢兩個有幾勁嘖,我覺得我偶像原地插花勁好多喎

老馬要J嘅太多:傳球精準,閱讀比賽能力強,大範圍走動,控球護球能力強,平衡力超… 不過話實佢肌肉唔少野,patpat分分鐘大過人個頭,大腿小腿肌肉都係強壯如牛。

我有幸睇老馬踢波
佢真係好勁

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
唔係喎,呢度有條友成日話依家嘅足球技術係好過以前喎.

引用:
原帖由 cu2hk 於 2021-7-24 06:29 AM 發表

老馬要J嘅太多:傳球精準,閱讀比賽能力強,大範圍走動,控球護球能力強,平衡力超… 不過話實佢肌肉唔少野,patpat分分鐘大過人個頭,大腿小腿肌肉都係強壯如牛。
佢係好大隻,但以前操肌冇而家咁科學,佢練到個人好科但未必有現代球員咁強壯。
講扭波我覺得老馬個風格似係細哨與美斯之間,狂野奔放唔及細哨 精巧實用唔及美斯,但係綜合黎講就勁過細哨同美斯。

拿坡里若冇佢係唔會攞到意甲冠軍

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-24 12:56 AM 發表

小朋友真係要睇下,點解睇波要睇球技而唔係睇肌肉,馬勒當拿完美示範

影片

影片來源:https://www.instagram.com/reel/CRRlOw3FvTr/?utm_medium=copy_link
老馬是我喜歡阿根庭的原因

引用:
原帖由 用回鄉咭去台灣 於 2021-7-24 07:51 AM 發表

唔係喎,呢度有條友成日話依家嘅足球技術係好過以前喎.
花巧過以前就真~
足球萬變始終都係「傳、帶、射」。

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2021-7-24 10:27 AM 發表

花巧過以前就真~
足球萬變始終都係「傳、帶、射」。
你睇清楚馬勒當拿踢波,真係好似有條線波同腳連埋一齊.

引用:
原帖由 用回鄉咭去台灣 於 2021-7-24 10:32 AM 發表

你睇清楚馬勒當拿踢波,真係好似有條線波同腳連埋一齊.
他可以帶起全隊波的士氣,領袖風範。

🤙

老馬之後, 只有大哨係有咁嘅影子

朗拿甸奴都係為扭波而扭波比較花巧,馬勒當拿就係帶住個波周圍走想去邊就去邊好原始。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]