• 瀏覽: 4,113
  • 回覆: 44
奧運會開幕show應該移師到東莞,珠海,或廣州做,一來可以避開viu呢期個強勢,二來可以和應政府發展大灣區政策,放棄香港呢個小市場。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知原來又係戀戰香港呢個日漸縮水嘅小市場!無線奧運會開幕show,應該移師東莞,珠海或廣州做。一來可以避開viu呢期強勢,二來和應政府發展大灣區政策。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知又係戀戰香港呢個日漸萎縮嘅小市場!無線奧運會開幕show,應該移師東莞,珠海或廣州做。一來可以避開viu呢期強勢,二來和應政府發展大灣區政策。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知又係戀戰香港呢個日漸萎縮嘅小市場!

熱賣及精選
引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2021-7-24 04:19 PM 發表

奧運會開幕show應該移師到東莞,珠海,或廣州做,一來可以避開viu呢期個強勢,二來可以和應政府發展大灣區政策,放棄香港呢個小市場。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知原來又係戀戰香港呢個日漸縮水嘅小市場!無線奧運會開幕show,應該移師東莞,珠海或廣州做。一來可以避開viu呢期強勢,二來和應政府發展大灣區政策。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知又係戀戰香港呢個日漸萎縮嘅小市場!無線奧運 ...
奧運會大部分時間,從來不過2X點...

搞個SHOW出來費錢...

不如搞明星運動會好過了....

離開香港鬼有人氣咩!

講乒乓波都唔識搵展鵬上黎

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2021-7-24 04:19 PM 發表

奧運會開幕show應該移師到東莞,珠海,或廣州做,一來可以避開viu呢期個強勢,二來可以和應政府發展大灣區政策,放棄香港呢個小市場。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知原來又係戀戰香港呢個日漸縮水嘅小市場!無線奧運會開幕show,應該移師東莞,珠海或廣州做。一來可以避開viu呢期強勢,二來和應政府發展大灣區政策。以為黃祖藍回歸會帶畀無綫一個新方向,點知又係戀戰香港呢個日漸萎縮嘅小市場!無線奧運 ...
強勢你就唔駛死過嚟啦!

妖台呢啲垃圾對手
難怪大台會hea少少嘅
🤣🤣

妖電視實在太有計劃,明知唔夠TVB多人睇,識得捧班基佬吸納基佬睇,太有計劃!唸起人形蜈蚣都想死!

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2021-7-24 05:38 PM 發表

妖電視實在太有計劃,明知唔夠TVB多人睇,識得捧班基佬吸納基佬睇,太有計劃!唸起人形蜈蚣都想死!
人形蜈蚣<<<<可以係妖同志運動會項目!?

引用:

點解今時今日重一班亂出post如樓主的智障人士?

Vi冇咩人睇

樓主短視D,樓主只望到嘴下三寸的食物

tvb係香港人嘅電視台。深圳、廣州、珠海都已經有地道電視台。為何要移師內地?

短視得過啲死曱甴?

引用:

你果然人如其名

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]