• 瀏覽: 1,356
  • 回覆: 33
梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
打工皇帝。

梅西:
自己高薪減半,又害人地隊友低薪又減,做壞市之神

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-7-26 11:19 AM 發表

減人工又錯,唔減人工又錯。你地眼裡美斯做乜都是錯。
無辦法,人勁是非多,唔恨得咁多。

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-26 10:37 AM 發表

「8月份續約!」週一的西班牙《每日體育報》打出了這樣的大標題,並將美斯(Lionel Messi)在美國度假的照片放到了封面上。

《每日體育報》在最新的報導中透露,巴塞正在為與美斯續約做準備,目前的計劃是在他度假歸來後,就與他正式續約。

此外,巴塞球會相信,美斯在降薪方面帶的頭,能在隊內起作用,巴塞的其他一些球員,也會跟隨美斯的腳步減薪。
https://rs3.sinahk.net/cap/66/2021/07/26/d/d66e790ddc9081ee4af293bb9c1b4ffa.jpg
倒數第一, 都叫第一吖

梅西:
引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-7-26 11:19 AM 發表

定佢人工減半都高過朗朗所以你唔開心咋?!🤔

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-26 12:04 PM 發表

梅西要做4年義工喎
又夾硬嚟
唔好咁啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-26 12:24 PM 發表

踢2年西甲3年踢美職
就嚟7奪金球啦
美斯依家想點玩都冇問題啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
梅西:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]