• 瀏覽: 1,332
  • 回覆: 18

愛回家22.8
刑偵日記11.4
岩岩好一半

熱賣及精選
我之前話今年大台既黑暗時間正式開始,
果然應左我果口!!!
唔知黎緊會唔會有劇跌破十五點呢?

1點6萬幾人, 11.4點即係少70幾萬人
賤男趕客能力非常強!!!

引用:
原帖由 cckits 於 2021-7-26 11:20 PM 發表

唔關王浩信事,
係套劇唔好睇姐.

刑偵超好睇, 但命運可能會同天與地一樣, 收視完敗但幾年後會變成神劇

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cckits 於 2021-7-26 11:20 PM 發表

唔怪得佢要練到咁大隻啦
目的係要趕客

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-7-27 10:56 AM 發表

刑偵超好睇, 但命運可能會同天與地一樣, 收視完敗但幾年後會變成神劇
唔使等,家吓已經係神....經劇啦

引用:
原帖由 IdoUdo 於 2021-7-27 11:32 AM 發表

唔使等,家吓已經係神....經劇啦
其實你有無睇過? 定你根本係妖打手?

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2021-7-26 11:03 PM 發表

愛回家22.8
刑偵日記11.4
岩岩好一半
刑偵居然有11.4收視,飲得杯落,TVB要訂枱開祝捷會🎊

當愛回家比刑偵收視高一倍, 其實係好事定壞事?
有D人只會落井下石, 但對件事一D好處都好
作為觀眾只係希望有多D選擇, 多D好嘅野睇
係刑偵開播前已經話咗呢套劇係一場賭博, 睇下觀眾受唔受
而家證明咗唔受啦, TVB只會再一次做返D大家受嘅野
以後更加唔會有勇氣去創新, 十月初五的月光都重拍了
好快又唔知重拍咩..... 真係咁真得開心?

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-7-27 11:54 AM 發表

當愛回家比刑偵收視高一倍, 其實係好事定壞事?
有D人只會落井下石, 但對件事一D好處都好
作為觀眾只係希望有多D選擇, 多D好嘅野睇
係刑偵開播前已經話咗呢套劇係一場賭博, 睇下觀眾受唔受
而家證明咗唔受啦, TVB只會再一次做返D大家受嘅野
以後更加唔會有勇氣去創新, 十月初五的月光都重拍了
好快又唔知重拍咩..... 真係咁真得開心?
那些妖打手, TVB創新唔得, 經典唔得, 舊人就老, 新人話唔識, 為踩而踩正四方西, 根本唔會睇TVB, 佢地目的只想TVB摺

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-7-27 12:24 發表

那些妖打手, TVB創新唔得, 經典唔得, 舊人就老, 新人話唔識, 為踩而踩正四方西, 根本唔會睇TVB, 佢地目的只想TVB摺
我真心唔明, 你唔睇咪唔睇, 可解要佢執笠先安樂
咩仇口咁大呀? TVB唔會去得罪你某1-2個人架嘛

我樓下間茶記, 30年嚟都未幫襯過,
但佢係唔係到都唔影響我架, 我唔通唔幫襯叫佢執咩?
佢係到一定有原因, 一定有D人成日去食啦, 做乜為咗我唔鐘意就執?
以前D人一定唔會咁無聊, 而家D人係咪太得閒呀?

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-7-27 12:53 PM 發表

我真心唔明, 你唔睇咪唔睇, 可解要佢執笠先安樂
咩仇口咁大呀? TVB唔會去得罪你某1-2個人架嘛

我樓下間茶記, 30年嚟都未幫襯過,
但佢係唔係到都唔影響我架, 我唔通唔幫襯叫佢執咩?
佢係到一定有原因, 一定有D人成日去食啦, 做乜為咗我唔鐘意就執?
以前D人一定唔會咁無聊, 而家D人係咪太得閒呀?
因為黃絲話TVB影埋暴徒(下刪10000字)唔似其他毒媒只影警察, 所以係CCTVB所以要摺, 其實TVB裡面不少黃人, 東張西望超黃, 不過有班人唔睇, 但又不斷攻擊TVB廣告商唔俾落廣告要TVB摺

講返刑偵信號王扮3個人格再人格互扮CARRY到6個人格, 絕對係影帝級, 其他囡囡/3D場影/潛水都好正, 絕對係神劇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]