• 瀏覽: 4,471
  • 回覆: 133
梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
叫溫室梅情何以堪

冇人肯接手
祖記唯有自己啃

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-7-27 07:04 AM 發表

冇人肯接手
祖記唯有自己啃
祖記好可能又衰多季

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-7-27 08:10 AM 發表

祖記好可能又衰多季
同養住梅西同一道理
養幾耐就註定幾耐無歐冠

引用:
原帖由 吹奏太狼 於 2021-7-27 08:12 AM 發表

同養住梅西同一道理
養幾耐就註定幾耐無歐冠
新手狼兄你好,唔好幻想咁多喇,咪攞左4歐冠囉。
點會一樣

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-7-27 08:14 AM 發表

新手狼兄你好,唔好幻想咁多喇,咪攞左4歐冠囉。
點會一樣
靠痴神級隊友係唔同啲
一時真係忘記梅西靠痴都有幾只歐冠

引用:
原帖由 吹奏太狼 於 2021-7-27 08:20 AM 發表

靠痴神級隊友係唔同啲
一時真係忘記梅西靠痴都有幾只歐冠
新手狼兄你好,所以你點演繹都好啦,冠已奪,7金球又叫緊糊

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-7-27 08:23 AM 發表

新手狼兄你好,所以你點演繹都好啦,冠已奪,7金球又叫緊糊
陰功
叫糊都要吹奏?

引用:
原帖由 吹奏太狼 於 2021-7-27 08:30 AM 發表

陰功
叫糊都要吹奏?
新手狼兄你好,攞左先慢慢吹,而家吹住6冠,6金球,6金靴,國家隊冠軍先

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-7-27 08:32 AM 發表

新手狼兄你好,攞左先慢慢吹,而家吹住6冠,6金球,6金靴,國家隊冠軍先
你係咪漏左梅西自吹goat呢個美名

引用:
原帖由 吹奏太狼 於 2021-7-27 08:33 AM 發表

你係咪漏左梅西自吹goat呢個美名
新手狼兄,自吹從來只有阿朗一個。
https://www.skysports.com/football/news/11835/11161728/cristiano-ronaldo-says-he-is-the-best-player-in-history-after-ballon-dor-win
如此厚面皮,只此阿朗一家

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]