• 瀏覽: 1,699
  • 回覆: 15
根據記者John Gambadoro嘅報道,佢寫道:「保羅想返嚟,佢哋也想讓佢返嚟,所以我很確定呢一切事情都將解決。」

引用:
原帖由 樹上滴滴樓主 於 2021-7-27 12:41 PM 發表

根據記者John Gambadoro嘅報道,佢寫道:「保羅想返嚟,佢哋也想讓佢返嚟,所以我很確定呢一切事情都將解決。」
3年8 9千萬。
CP3仲有機會 以核心奪冠

3年1億就難搞啦😑😑

不過今年太陽都賺到笑啦 打到final 唔計電視廣告。單單門票收入就...

其實今年太多入到 final, 主要原因都系其他隊主力傷出...太陽先誤打誤撞入到~
eg AD/ Harden/ 艾榮突然受傷, 等等~
下年眾將歸位, 太陽根本吾夠其他隊打~
所以睇 CP3 意願, 如果想 champ 就一定要走人...始終佢生涯時間已經縮減中~

引用:
原帖由 flopman 於 2021-7-27 02:03 PM 發表

其實今年太多入到 final, 主要原因都系其他隊主力傷出...太陽先誤打誤撞入到~
所以睇 CP3 意願, 如果想 champ 就一定要走人...始終佢生涯時間已經縮減中~
你應該講佢好難再用核心既角色champ

食多三年大約
以類似jason kidd既角色champ應該唔難

引用:
原帖由 flopman 於 2021-7-27 02:03 PM 發表

引用:
原帖由 A7907749 於 2021-7-27 05:18 PM 發表

你應該講佢好難再用核心既角色champ

食多三年大約
以類似jason kidd既角色champ應該唔難
太陽隊實力難成氣候~
1. 中風太嫩, 有排調教~
2. 球員 99號冇咩板斧, 通常拎完波等傳波...一系射 3分, 自己冇自攻能力~
3. 最離普系個 1號球員, 有幾獨食...大家睇到, 但佢又贏吾到~
所以 CP3 走比較好, 佢而家尼個年齡...吾會比人話咩組巨頭, 當年綠軍都系甘帶頭~

引用:
原帖由 flopman 於 2021-7-27 06:35 PM 發表

太陽隊實力難成氣候~
2. 球員 99號冇咩板斧, 通常拎完波等傳波...一系射 3分, 自己冇自攻能力~
3. 最離普系個 1號球員, 有幾獨食...大家睇到, 但佢又贏吾到~
所以 CP3 走比較好, 佢而家尼個年齡...吾會比人話咩組巨頭, 當年綠軍都系甘帶頭~
1 中鋒真係軟 如果佢霸氣一D 可能贏咗啦
但佢既上限好高 有中距離既中鋒係稀有種。完美既二佬

2 jae crowder如果進攻手段多D 就唔止1000萬啦。頂級3D 3分接近40%    1000萬超值啦😅

3 dbook獨既問題 我覺得主要係無第三個強力進攻點。而CP3俾holiday消耗咗好多體力。佢想贏唯有衝 搵錯方法😞

太陽應該嘗試交易塘鵝既brandon Ingram

太陽 :25號大眼仔
          cameron johnson或saric
          2021. 29th或多一個首輪 次輪

增加一個強力進攻點。而且塘鵝明顯想圍繞zion建隊。 ingram必賣 大眼仔有塘鵝想要既野 係唔錯既交易

同當年甜瓜一樣,
要錢定要champ,
自己決定

引用:
原帖由 flopman 於 2021-7-27 06:35 PM 發表

太陽隊實力難成氣候~
很專業嘅評論

引用:
原帖由 所羅門的惡夢 於 2021-7-28 08:25 AM 發表

同當年甜瓜一樣,
要錢定要champ,
自己決定
系嘅

要冠軍,太陽一定唔係首選
Ayton拍CP3都打成咁,基本上見左頂
Crowder就超值,但始終身型面對AD/字母哥好輸蝕
Booker就算吧啦,未到明星級當正自己係球星,得分係勁,但穩定性連球隊二佬都不如
成隊波搵唔到一個穩定得分點,太陽老闆又唔肯洗錢,基本上今年已經係超額完成

引用:
原帖由 A7907749 於 2021-7-27 08:35 PM 發表

1 中鋒真係軟 如果佢霸氣一D 可能贏咗啦
但佢既上限好高 有中距離既中鋒係稀有種。完美既二佬

2 jae crowder如果進攻手段多D 就唔止1000萬啦。頂級3D 3分接近40%    1000萬超值啦😅

3 dbook獨既問題 我覺得主要係無第三個強力進攻點。而CP3俾holiday消耗咗好多體力。佢想贏唯有衝 搵錯方法😞

太陽應該嘗試交易塘鵝既brandon Ingram

...
中鋒仲有得進步硬件配套幾好,睇吓之後做化

crowder喺現時3D球員呢講已經好好、10M真係無乜野講、只喺4號位呢講矮咗小小

至於交易、幾個年青球員final都打得幾好、無謂做啲無謂交易
太陽由一支季後賽邊緣球隊、有可能變成playoff常客已經好好
不過所有都要留得住CP3再講

引用:
原帖由 stern 於 2021-7-29 12:18 PM 發表

要冠軍,太陽一定唔係首選
Ayton拍CP3都打成咁,基本上見左頂
Crowder就超值,但始終身型面對AD/字母哥好輸蝕
Booker就算吧啦,未到明星級當正自己係球星,得分係勁,但穩定性連球隊二佬都不如
成隊波搵唔到一個穩定得分點,太陽老闆又唔肯洗錢,基本上今年已經係超額完成
CP3好鍾意夾佢人中鋒??? 快艇有佐敦、火箭有餅皇
三個睇大叔最好、睇吓有無再進步

太貴咗,類似今年的情況只會愈發明顯

太陽唔好留戀今年既成績,出年肯定唔會再超越到,盡快trade 走cp3重建

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]