• 瀏覽: 4,674
  • 回覆: 68
梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Watergor 於 2021-7-27 03:01 PM 發表

又係重要球員
又未能清走
重要點解要清走呀
出post出到心理有問題
d d , 唔清去高薪球員,續簽唔到美球皇呀

往往關鍵時刻就送12碼俾人嗰位Lenglet居然不在清洗名單 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-27 02:46 PM 發表

據西班牙《每日體育報》報導,艾巴(Jordi Alba)和布斯基斯(Sergio Busquets)這兩位巴塞更衣室的「大哥」即將歸隊。西班牙隊在歐國盃上被意大利淘汰已過去21天,兩位球員到了歸隊的時候了。高文給每位球員定的假期是三週。

據悉週二兩人將接受身體檢查,隨後跟隨球隊到德國集訓。

雖然此前有種種兩人已被列入巴塞清洗名單的傳言,其中艾巴還和國米產生傳言,但從目前來看 ...
樓主係咪梅西迷,又用續約....
不斷講謊話就變真理
想簽新球員梅西清走哂成隊都唔奇丫

插水小朋友,想問下,究竟有幾多位球員係離開左?

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-27 03:21 PM 發表

摩佬出1500萬買,但巴塞要2500萬
佢嘅表現
1000萬都俾多

巴塞只有一位真正嘅帶頭大哥,其餘都係嘍囉。

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-27 02:46 PM 發表

據西班牙《每日體育報》報導,艾巴(Jordi Alba)和布斯基斯(Sergio Busquets)這兩位巴塞更衣室的「大哥」即將歸隊。西班牙隊在歐國盃上被意大利淘汰已過去21天,兩位球員到了歸隊的時候了。高文給每位球員定的假期是三週。

據悉週二兩人將接受身體檢查,隨後跟隨球隊到德國集訓。

雖然此前有種種兩人已被列入巴塞清洗名單的傳言,其中艾巴還和國米產生傳言,但從目前來看 ...
只要清走球壇歷史最高薪低能嘅梅西???

就算唔續約美斯
巴塞一樣要清好多人

唔識就不要出嚟柒

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-7-27 03:50 PM 發表

朗格勒永續仲好啦
要回購埋施美度先有威力

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]