• 瀏覽: 3,694
  • 回覆: 57
因網上首播收視低,不過今年大部分劇集來講都係網上播左先,當係數字來講唔一定,只係可以網上首播和電視首播太近。

熱賣及精選
你覺得會完全無關係咩??? ^.^"

引用:
原帖由 jiyue2009 於 2021-7-28 02:37 PM 發表

因網上首播收視低,不過今年大部分劇集來講都係網上播左先,當係數字來講唔一定,只係可以網上首播和電視首播太近。
有人不肯承認失敗,瀨得就瀨。
愛美麗狂想曲電視首播前"幾個月"網上有全集做完,收視有廿幾點!

引用:
原帖由 panaheco 於 2021-7-28 04:04 PM 發表

有人不肯承認失敗,瀨得就瀨。
愛美麗狂想曲電視首播前"幾個月"網上有全集做完,收視有廿幾點!
愛美麗唔係有網播在先,我覺得一定會更高。。。27-8點一定有,同理,
刑偵雖然都唔會over 25,但應該至少唔會少過20

愛美麗又唔見收視低到甘

就算有影響, 都冇理由同 愛美麗狂想曲 相差咁遠, 係都要賴地硬

完全不明白套戲想表達什麼,當然是果斷放棄收看。

都係原因之一,
但我覺得唔好睇係主因.

引用:
原帖由 門閥政治 於 2021-7-28 04:08 PM 發表

愛美麗唔係有網播在先,我覺得一定會更高。。。27-8點一定有,同理,
刑偵雖然都唔會over 25,但應該至少唔會少過20
TVB氣數已盡!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-7-28 08:30 PM 發表

TVB氣數已盡!!
所以你先日日開嚟睇?
睇吓收視毒藥王浩信有幾折墮?

收視毒藥就係收視毒藥,王八蛋信仲狡辯,唔肯面對現實。大陸網民同所有假媒體都硬硬為佢找藉口。

仲要撞正奧運
唔好彩喇

等智能愛人一巴打落黃浩信度

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-7-28 08:30 PM 發表

TVB氣數已盡!!
之後830播我家無難事,套劇Trailer似炮灰劇,居然夠膽死擺暑假播

引用:
原帖由 TL1596 於 2021-7-28 11:31 PM 發表

之後830播我家無難事,套劇Trailer似炮灰劇,居然夠膽死擺暑假播
呢套劇, 講咩架??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
主題標籤 #王浩信
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]