• 瀏覽: 27,145
  • 回覆: 356
  • 追帖: 14
蛋蛋要去荃灣 site visit兩日,午餐唔要去貴價餐廳食,要去食平民價錢既美食。上網搵到呢間係柴灣角熟食中心既$40蚊任食,仲有蒸蠔,咁就一於慕名去試下喇。冇乜評語,係好食既,款式又多,係偏遠D。白飯例湯任。蛋蛋鍾意啜腳趾,裝了一大碟鴨掌,食得開心!

拿大家呢間係大牌檔隔局,對環境衛生有要求既就唔啱喇!

大家睇咗當食咗啦

下面繼續

熱賣及精選

下面繼續

下面繼續

多謝收睇!

good……👍

個人投資组合
(5) (19) (83) (1928) (1929) (2888)
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-7-29 12:04 PM 發表

12554018 12554019 12554020 12554021 12554022

多謝收睇!
嘩…….呢個無得頂👍🏼👍🏼👍🏼

黃大仙彩虹道體育館上面熟食中心,以前都有類似的……好耐無去😅😅😅

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-7-29 12:04 PM 發表

12554018 12554019 12554020 12554021 12554022

多謝收睇!
係咪即屯門公路入口果邊 染廠附近

引用:
原帖由 瑞士山區肺 於 29-7-2021 12:11 PM 發表

係咪即屯門公路入口果邊 染廠附近
唔好意思,我都唔係好熟路咋

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-7-29 12:02 PM 發表

蛋蛋要去荃灣 site visit兩日,午餐唔要去貴價餐廳食,要去食平民價錢既美食。上網搵到呢間係柴灣角熟食中心既$40蚊任食,仲有蒸蠔,咁就一於慕名去試下喇。冇乜評語,係好食既,款式又多,係偏遠D。白飯例湯任裝。蛋蛋鍾意啜腳趾,裝了一大碟鴨掌,食得好開心!

大家睇咗當食咗啦

1255398512553985 1255398512553985 125539861255398 ...
放肆地食。。。

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-7-29 12:02 PM 發表

蛋蛋要去荃灣 site visit兩日,午餐唔要去貴價餐廳食,要去食平民價錢既美食。上網搵到呢間係柴灣角熟食中心既$40蚊任食,仲有蒸蠔,咁就一於慕名去試下喇。冇乜評語,係好食既,款式又多,係偏遠D。白飯例湯任裝。蛋蛋鍾意啜腳趾,裝了一大碟鴨掌,食得好開心!

大家睇咗當食咗啦

1255398512553985 1255398512553985 125539861255398 ...
蛋蛋,幾銀一位??

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 29-7-2021 12:15 PM 發表

蛋蛋,幾銀一位??
$40蚊

引用:
原帖由 unclesixteen 於 29-7-2021 12:14 PM 發表

放肆地食。。。
太興奮,唔記得食菜

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2021-7-29 12:08 PM 發表

嘩…….呢個無得頂👍🏼👍🏼👍🏼

黃大仙彩虹道體育館上面熟食中心,以前都有類似的……好耐無去😅😅😅
唔知執未,成個街市拆

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-7-29 12:17 PM 發表

太興奮,唔記得食菜
wakakakaka )))))

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]