• 瀏覽: 20,559
  • 回覆: 145
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-7-30 03:46 PM 移動
我個黃朋友都覺得j2個評論員有問題

熱賣及精選
J2   條女  不停幫 台灣仔  打氣

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-7-29 05:50 PM 發表

我都覺,係嗰個所謂鄧Sir,佢由頭到尾都唔想國家隊贏。無論對日本或者台灣。又經常講唔停口。所以我都好少睇J2
有同感 !

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2021-7-29 06:14 PM 發表

J2   條女  不停幫 台灣仔  打氣
李靄璣(李露味)?

一聽就知係反中深黃啦呢隻大麻國狗

垃圾J2

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-29 05:35 PM 發表

又想批?
批乜Q呀,樓生有言論自由架,你要支持佢唔好反民主先得架。

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-29 05:27 PM 發表

之前某個恐嚇自己公司被捕的曱甴員工同愛回家51黃手套事件被炒的深黃導演Justin, 呢類事件唔係偶然,亦非小量突發事件。
無線再唔正視遲早嚟一鍋傑嘢
認同、維他奶事件前車可鑑、但TVB好似仍無動於衷

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-7-29 05:50 PM 發表

我都覺,係嗰個所謂鄧Sir,佢由頭到尾都唔想國家隊贏。無論對日本或者台灣。又經常講唔停口。所以我都好少睇J2
從來冇聽六號講過'國家隊'

又想借力打力?

一早有Ching提醒左啦! 小妹寧願上網睇now
始終now第二大股係中聯通,都算半間國企

中國女排,now評論員全力撐中國
為中國歡呼,為中國嘆息,為中國流淚

TVB可以容忍甲由,孰不可忍!

引用:
原帖由 starr 於 2021-7-29 06:32 PM 發表

從來冇聽六號講過'國家隊'
肥媽乾塘,冇西水流比契仔飲

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-29 06:24 PM 發表

李靄璣(李露味)?

呢條女連港隊都唔撐喎

李靄璣被批主持奧運節目不撐港隊
【今日直擊】林奕匡太太李靄璣為無綫奧運節目任主持,她日前評述香港對法國的混雙乒乓球八強賽事時,被網民批評欠專業兼不撐港隊。
https://m.mingpao.com/ldy/showbi ... 奧運節目不撐港隊-林奕匡-她想取得平衡

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-29 06:24 PM 發表

李靄璣(李露味)?

呢條女原來已經37

垃圾台執柒左佢啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]