• 瀏覽: 20,568
  • 回覆: 145
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-7-30 03:46 PM 移動
引用:
原帖由 limax 於 2021-7-29 05:49 PM 發表

點解cctvb仲夠膽叫台灣 唔怕國安法?
國安法係拉政棍同蠢黑暴
香港仍然有足夠言論自由

熱賣及精選
引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-29 07:02 PM 發表

大家一國,幫邊度都得啦。
TBB政治正確。
咁混雙對日本果場呢?

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-7-29 06:08 PM 發表

搵食者,爛屍5毛工作係甘
緊係啦。
難得 2018 年公開標價。遊行收幾多。行前頭收幾多。掉磚頭的收幾多。出鏡的收幾多。放火的收幾多。殺人的收幾多。

但點計都唔夠買貝沙灣同埋買九肚山的多啦。

引用:
原帖由 kcmc 於 2021-7-29 07:07 PM 發表

咁混雙對日本果場呢?
擺明當日本係精神故鄉啦,開心到L咁。

江忠德唔識野,又多廢話

垃圾

台灣市奧運代表

咪由得佢地講囉 你估國家隊啲人會因為咁而失手賴呢樣又賴果樣咩

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-7-29 06:08 PM 發表

搵食者,爛屍5毛工作係甘

算啦,大家開心睇奧運就好了。

引用:
原帖由 luckyma 於 2021-7-29 06:59 PM 發表

啲台灣佬講到呢個小將天下無敵咁㗎…話佢既反手必殺技連馬龍都贏埋攞硬個金牌咁…點知…
對樊振東,輸咗

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-29 06:07 PM 發表

呢個小朋友的確係天才

間中話一兩句可惜正常,次次打失都可惜,國家隊打得好幾乎一聲不出,觀眾心領神會。

我係隔離貼都有講,國家隊的奧運直播賽事係曱甴/深黃/反中畜測試劑
唔好向呢D方向諗,睇電視咪舒服D咯。你咪諗佢買咗外圍係台灣出線咪得咯

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-29 05:23 PM 發表

剛剛國家隊樊振東對台灣省隊小朋友,唔係聽到廣東話同見到個台徽,仲以為睇緊台灣d電視台.....

無線台前幕後真係有大量黃絲及反中深黃人(黃到金的撐暴撐恐襲者)甚至黑曱甴,希望黎瑞剛老闆及早正視呢類病毒。指意某d下屬監管(例如王祖藍呢挺疑似內奸),實死無生。TVB唔執都俾人內部攻破
咁你舉報佢啦....國安法有熱線......
睇場運動比賽....上綱上線....我覺得你移民台灣啱D..

所以睇Tvb最好吾好開聲

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-7-29 05:23 PM 發表

剛剛國家隊樊振東對台灣省隊小朋友,唔係聽到廣東話同見到個台徽,仲以為睇緊台灣d電視台.....

無線台前幕後真係有大量黃絲及反中深黃人(黃到金的撐暴撐恐襲者)甚至黑曱甴,希望黎瑞剛老闆及早正視呢類病毒。指意某d下屬監管(例如王祖藍呢挺疑似內奸),實死無生。TVB唔執都俾人內部攻破
正確名稱可用中華台北,不滿的話,中國可不參加下屆奧運

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]