• 瀏覽: 20,558
  • 回覆: 5
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2021-7-30 03:46 PM 移動
剛剛國家隊樊振東對台灣省隊小朋友,唔係聽到廣東話同見到個台徽,仲以為睇緊台灣d電視台.....

無線台前幕後真係有大量黃絲及反中深黃人(黃到金的撐暴撐恐襲者)甚至黑曱甴,希望黎瑞剛老闆及早正視呢類病毒。指意某d下屬監管(例如王祖藍呢挺疑似內奸),實死無生。TVB唔執都俾人內部攻破

以牙還牙
熱賣及精選
之前某個恐嚇自己公司被捕的曱甴員工同愛回家51黃手套事件被炒的深黃導演Justin, 呢類事件唔係偶然,亦非小量突發事件。
無線再唔正視遲早嚟一鍋傑嘢

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-7-29 05:58 PM 發表

其實公度D講,台灣小將係有種英雄出少年嘅感覺,但佢有失誤都唔洗下下話可惜。國家隊老大哥係技高一籌。
呢個小朋友的確係天才

間中話一兩句可惜正常,次次打失都可惜,國家隊打得好幾乎一聲不出,觀眾心領神會。

我係隔離貼都有講,國家隊的奧運直播賽事係曱甴/深黃/反中畜測試劑

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2021-7-29 06:14 PM 發表

J2   條女  不停幫 台灣仔  打氣
李靄璣(李露味)?

一聽就知係反中深黃啦呢隻大麻國狗

引用:
原帖由 connie-xu 於 2021-7-29 09:37 PM 發表

台灣果場都不算特別,對日本果場真係聽到把聲火滾。全程企系日本果邊,日本失一分佢好遺憾,日本得一分就賀彩,中國打得咁好冇贊過一句,我以為佢係日本人
試下嗰幾隻畜牲去日本D電視台奧運直播撐日本D對手或美國D電視台奧運直播撐美國D對手睇下會點?

77,99呢D黃台播奧運都無呢班人玩到咁寸

主題標籤 #王祖藍
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]