• 瀏覽: 9,222
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
16叔昨日到了灣仔某飯店晚飯,點了肉絲炒麵。。。端在16叔跟前時。。。噢!!!到底他是肉絲炒麵、還絲肉絲湯麵呢。。。

附件

IMG-20210730-WA0001.jpg(126.62 KB)

2021-7-30 09:47 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-30 09:47 AM 發表

16叔昨日到了灣仔某飯店晚飯,點了肉絲炒麵。。。端在16叔跟前時。。。噢!!!到底他是肉絲炒麵、還絲肉絲湯麵呢。。。
啱啱攞埋100自銀牌
16叔試下再幫診睇下有冇驚喜

靜極光通達
寂照含虛空
欲來觀世間
猶如夢中事
引用:
原帖由 ArKeungArKeung 於 30-7-2021 10:07 AM 發表

啱啱攞埋100自銀牌
16叔試下再幫診睇下有冇驚喜
變窩麵

學師仔煮

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-30 09:47 AM 發表

好水吓

好在不是100痔

16叔~個啲係廚師的眼淚呀…
食落有冇一種哀傷感覺,或者細蚊仔比阿媽大到黐肺嘅傷感

引用:

今日再得100米銀牌,今晚去湯浸眼眉

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:

含水量好足

厘碟夠哂蠔

掛住睇直播

引用:

真係好多汁喎😂😂😂

引用:

肉酸炒麵!

引用:

全城叫好

係水太多定唔記得加生粉水?

主題標籤 #湯麵 #灣仔
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]