• 瀏覽: 1,367
  • 回覆: 12
https://www.facebook.com/100051957588035/videos/4416128835117871

古老闆好嘢~

咁又係,古佬對佢地黎講係亞爺。老到咁,唔駛講!

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2021-7-31 12:25 AM 發表
https://www.facebook.com/100051957588035/videos/4416128835117871
古天樂正反骨仔,你估內地人傻架,gigi係大陸大把粉絲,所以古生既電影都係等收檔啦

引用:
原帖由 s1054181 於 2021-7-31 01:47 PM 發表

古天樂正反骨仔,你估內地人傻架,gigi係大陸大把粉絲,所以古生既電影都係等收檔啦
仲唔快啲返大陸, 反正上邊跟佢同「聲」童「夢」~

好心睇足本啦!
故意加啲字幕,加句「完」,
又呃到曱甴圍爐Hi Hi,人云亦云!

引用:
原帖由 onnieeee 於 2021-7-31 06:43 PM 發表
好心睇足本啦!
故意加啲字幕,加句「完」,
又呃到曱甴圍爐Hi Hi,人云亦云!
你個大陸hi...云你老母云咩!

引用:
原帖由 s1054181 於 2021-7-31 01:47 PM 發表

大把粉絲 真係得啖笑

引用:

中國D網紅仲出名過呢D星夢2打6,成日得個吹字,唔係靠背後班人撐住,呢班妹仔可以做D乜出黎

嚇死人咩

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2021-7-31 09:07 PM 發表

你個大陸hi...云你老母云咩!
原來曱甴真係唔識字,
人云亦云,竟然以為雲
唔怪得拉到果班都係智障,冇分析力

聲夢呢啲上唔到大台嘅就唔好擺上枱面問啦,盞自討沒趣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]