• 瀏覽: 58,319
  • 回覆: 417
  • 追帖: 22

熱賣及精選
想問如遇正打風會取消退款定係延期呢? 另外甲版可否偷雞放航拍機呢? Thx...

請問樓主我10月1日上船,9月29日5點做檢測可以嗎?

引用:
原帖由 七個硬硬的香蕉 於 2021-9-16 15:28 發表

請問樓主我10月1日上船,9月29日5點做檢測可以嗎?
可以

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-9-16 03:29 PM 發表

可以
謝謝

引用:
原帖由 akacat 於 2021-9-15 09:23 PM 發表

Omg…我十月去
buffet 要排隊拎..仲要3日係同一間餐廳食5餐..
請問味道如何? 質素係街舖三餸飯level定係中價餐廳level?
啱啱去完,食物真是好一般,吾好有期望,比3餸飯好少少,見好多人去食自費餐,扒房好似好靚好正,我無錢去食
滑梯勁好玩,少人玩真是值回票價

我最欣賞馬拉恩恩

兩間自助餐,我覺得16/F好過7/F(個人口味)

引用:
原帖由 門前送行 於 2021-9-17 01:44 PM 發表

兩間自助餐,我覺得16/F好過7/F(個人口味)
16 樓,  環境舒服好多,   多窗,   望住汪洋中食嘢,  幾好

引用:
原帖由 HOLLAND 於 2021-9-18 11:29 AM 發表

16 樓,  環境舒服好多,   多窗,   望住汪洋中食嘢,  幾好
7/f有一可取之處是船尾有一半螺旋梯上8/f,果度有好多半露天食肆,冷天去著羽絨應該好刺激

引用:
原帖由 kkymo 於 2021-8-7 09:43 AM 發表

請問船上有冇膠拖鞋提供?需要帶三腳插頭和Usb線嗎?
請問由房去泳池游水,你穿甚麽鞋,褲去呢?

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 2021-9-22 21:06 發表

請問由房去泳池游水,你穿甚麽鞋,褲去呢?
房間內有浴袍提供,我着住去泳池的。着拖鞋。

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-9-22 09:22 PM 發表

房間內有浴袍提供,我着住去泳池的。着拖鞋。
即是自備膠拖鞋,謝謝你。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]