• 瀏覽: 65,351
  • 回覆: 437
  • 追帖: 20
引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-2 14:09 發表

我都係18號上船,一行7人有小朋友,請問樓主:
(1)除了早午晚包3餐免費外,夜晚係米仲有個免費小食bar有野飲同小食架?
(2)滑水梯係米book左游水先可以玩?
(3)繩索埸booking會吾會好full,係米一上船要即刻book?
  謝謝回覆,感激
唔知係咪疫情原因,無下午茶,夜宵選項。

船上既養飲只有這些選擇:

會否係『藍湖美食』?不過要自費,果度有好多小食,湯面,炒飯,任何時間都有提供,好適合去拼命既客人。

滑水梯隨便可去,人多既排隊就可。不過好似係朝十晚五。

繩索埸都係,唔駛BOOK,去到排隊就可,朝十晚五,中午休 12-2。

熱賣及精選
引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-1 03:14 AM 發表

差不多有兩年都未離開過香港。現在終於有機會可以出走了,可以離開香港既範圍,雖然呢程只得兩日咁多,都好過無啦,雖然兩日後都要回來面對現實。

帶埋情人同埋知己,三個人一齊去。

要上船既條件係要香港人,要打齊兩針再相隔 14 日,到出發時要出示48小時內的陰性核酸証明先至過到香港衛生署果關。

早幾日搭車經過,睇到隻船已經停泊左係碼頭度,等緊我上船。

晏啲出左 ...
早上早享受

引用:
原帖由 kwma 於 2021-8-2 14:55 發表

早上早享受
遲上有折扣。

第二水同樣價錢,多了一天。

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 02:57 PM 發表

遲上有折扣。

第二水同樣價錢,多了一天。
我相信多一日會悶

小弟 6/8 上船 宜家仲諗緊要唔比240做檢測,抑或去流動檢測中心做免費檢測

引用:
原帖由 鬼屋默默的裙 於 2021-8-2 15:16 發表

我相信多一日會悶
睇你鍾唔鍾意船上活動。

攀石,䋲網,滑水梯,游水都可以玩你幾個鐘。
抽空去參與小遊戲,分分鐘可以攞到個金牌仔,段估都值幾十蚊既。

引用:
原帖由 鬼屋默默的裙 於 2021-8-2 15:18 發表

小弟 6/8 上船 宜家仲諗緊要唔比240做檢測,抑或去流動檢測中心做免費檢測
比我就費事搏,有事上唔到船就大鑊。

八號既話,要六號一點後先去做檢測先至承認。

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 03:24 PM 發表

比我就費事搏,有事上唔到船就大鑊。

八號既話,要六號一點後先去做檢測先至承認。
剛剛打電話去客務,做政府的免費檢測可以了,因為做完檢測收到的SMS短訊會係顯示身份証後面的號碼,當你輸入所需資料到安心出行或智方便時,會睇到一份有qr code及詳細資料如採様日期和檢測方式的報告,報告上顯示的身分證號碼會係你身份証前面的號碼,當SMS短訊與安心出行或智方便的報告拼合,剛好就可以証實身份,但緊記你去檢測時的証件要與上船的相同。

請問賭埸百家樂注碼大不大,最低 投注額多少💲

引用:
原帖由 一頁消失了表哥 於 2021-8-2 17:18 發表

請問賭埸百家樂注碼大不大,最低 投注額多少💲
不好意思,已沒有參與賭博很久了。
所以這回沒有留意這方面的訊息。

當你越了解賭博,了解其玩法及計算,就越不會想去參與其中。

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 05:21 PM 發表

不好意思,已沒有參與賭博很久了。
所以這回沒有留意這方面的訊息。
thanks

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 02:18 PM 發表

唔知係咪疫情原因,無下午茶,夜宵選項。

船上既養飲只有這些選擇:

會否係『藍湖美食』?不過要自費,果度有好多小食,湯面,炒飯,任何時間都有提供,好適合去拼命既客人。

滑水梯隨便可去,人多既排隊就可。不過好似係朝十晚五。

繩索埸都係,唔駛BOOK,去到排隊就可,朝十晚五,中午休 12-2。
謝謝樓主,你的資訊好實用,我打去船公司問親D答案都好不一,有D師兄話可用免費檢測上船,但會吾會到時又話吾得呢,真係好懊惱!

引用:
原帖由 巴士小小工人 於 2021-8-2 17:40 發表

謝謝樓主,你的資訊好實用,我打去船公司問親D答案都好不一,有D師兄話可用免費檢測上船,但會吾會到時又話吾得呢,真係好懊惱!
#38 有你想要既答案。

引用:
原帖由 鬼屋默默的裙 於 2021-8-2 03:39 PM 發表

剛剛打電話去客務,做政府的免費檢測可以了,因為做完檢測收到的SMS短訊會係顯示身份証後面的號碼,當你輸入所需資料到安心出行或智方便時,會睇到一份有qr code及詳細資料如採様日期和檢測方式的報告,報告上顯示的身分證號碼會係你身份証前面的號碼,當SMS短訊與安心出行或智方便的報告拼合,剛好就可以証實身份,但緊記你去檢測時的証件要與上船的相同。
師兄我都有問過客服,佢地話檢測結果要有採樣時間同身份証名,我又打去社區檢測中心問過,用智方便同安心出行收結果有無採樣時間,佢地又答我吾到,所以都吾知博唔博好

依個非常時期,我都想出去玩吓。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]