• 瀏覽: 58,315
  • 回覆: 417
  • 追帖: 22
引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 07:34 PM 發表

最多可以四個人一間房,第三第四位有半價優惠。
請問回程時, 需時多久做完全船人的檢測?  我最擔心就是其中有人確診就全部都要隔離.

熱賣及精選
引用:
原帖由 HOLLAND 於 2021-8-2 23:22 發表

ching, 請問食餐是否要拍咭,  可否食完中式set dinner 再晏d 去buffet 再食?   以前好似要收錢,  晚餐只可一次.   thx
食餐要拍卡,但供餐時間有限,想食兩餐要計好時間。

主餐廳呢,我五點幾食左中餐之後,八點幾又再去過,又要食多一餐西餐。兩晚都係咁。

引用:
原帖由 patpoaco 於 2021-8-3 00:08 發表

請問回程時, 需時多久做完全船人的檢測?  我最擔心就是其中有人確診就全部都要隔離.
落船只做申報,無做檢測。好快就落到船離開,有免費專車送到鑽石山荷里活廣場。

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-3 12:13 AM 發表

落船只做申報,無做檢測。好快就落到船離開,有免費專車送到鑽石山荷里活廣場。
咁, 又幾好喎!  多謝你這麼詳細資料.

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-2 09:49 PM 發表

我上官網睇,四人一間房係平過分開兩間,係咪有其他方案的?
我係7月頭打電話去星夢book架,我初初都吾知可以分兩間房,係客服建議我,仲話比我知有相連房(係兩間房露台相連)佢報個價係4位價錢一樣,我係電話比曬D資料佢,佢就幫我入好曬資料再send個email比我核對,無問題的話,佢有連結比我付款,我仲補到佢地最平嘅時候book,平均每人$1025+240(已包稅同小費)但佢就分開左兩個booking比我付款,可能個時做緊限時優惠,我book完無耐,佢即刻貴反囇

引用:
原帖由 andylam3318 於 2021-8-3 12:11 AM 發表

食餐要拍卡,但供餐時間有限,想食兩餐要計好時間。

主餐廳呢,我五點幾食左中餐之後,八點幾又再去過,又要食多一餐西餐。兩晚都係咁。
咁即係計好時間,可以試曬中西餐,會吾會太飽呀,哈哈,不過最好就不再收費,我以為只可以2選1,又多一個有用嘅資訊,謝謝你

郵輪上有沒有吸煙區?

支持 @馬交珠反 

引用:
原帖由 lo.60s 於 2021-8-2 11:50 AM 發表

good...
好多職賭入左黎

引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2021-8-2 10:56 PM 發表

好帖👍
出發沒

@thirdac

支持

@有系得贏咩 準備好沒

有冇賭場?

隻船如果經南開過來,有風險

困係船咪仲悶!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]